Готуємо саму соковиту курячу грудку в духовці. Виходить вона дуже ніжна і смачна, навіть діти будуть їсти за обидві щоки, передають Патріоти України.
1. Куряче філе розрізаємо вздовж навпіл, а потім гарненько відбиваємо.
2. Солимо, перчимо, посипаємо солодкою паприкою і італійськими травами.
3. Два помідора дрібно нарізаємо. Одну невелику цибулину так само дрібно нарізаємо. Три варених яйця натираємо на великій тертці. Сир натираємо на дрібній тертці. Всі продукти з’єднуємо, додаємо трохи сиру, решту сир піде для рум’яної скоринки. Так само додаємо 2 подрібнених зубчики часнику, сіль, перець і 2 ст. ложки сметани або майонезу. Все ретельно перемішуємо.
4. Куряче філе викладаємо у форму для запікання. Поверх рівномірно розподіляємо підготовлену начинку. І посипаємо натертим сиром.
5. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 30 хвилин.
Це дійсно дуже смачна страва з курячих грудок. І якщо Ви ще не пробували приготувати цей рецепт, то дуже рекомендую. Ви точно візьмете його собі в скарбничку. Смачного!
Унікальне поєднання фруктів та печінки створює шикарний ансамбль смаку та аромату. Відмінний варіант для того, щоб урізноманітнити меню, передають Патріоти України. Якщо ви полюбляєте печінку, приготуйте її за цим рецептом, має сподобатись всім домочад...
Багато господинь знають про те, що працювати з субпродуктами складно: «приборкати» їхній специфічний аромат і неприємний присмак під силу не кожному кулінару. Часто для цієї мети використовується молоко, в миску з яким відправляється печінка приблизно ...