Навіть шанувальникам класичної рецептури котлет часом хочеться надати звичній страві нового цікавого відтінку смаку. Зробити це просто, адже існує чимало гідних компонентів, які відмінно поєднуються з м’ясом. Що ж варто додати до котлети, передають Патріоти України.
І курка, і червоне м’ясо відмінно поєднуються з грибами, тому варто ввести їх до складу рецепту. Але робити це потрібно правильно. Візьміть сушені гриби та доведіть їх до стану порошку за допомогою кавомолки. Пару ложок такого компонента змінюють смак звичних котлет.
Це, мабуть, найпопулярніша спеція для приготування перших страв, але і в котлети її можна додати. Зрозуміло, цілісний лист погіршить якість котлет, тому вводити його потрібно правильно.
Існує два способи. Перший полягає у наступному: прянощі заливаються гарячою водою, настоюються. Потім пара ложок “лаврової” рідини вводитиметься у фарш. При альтернативному способі використання лавровий лист відправляється у кавомолку. Після цього його легко додати у фарш.
Якщо ви подасте такі котлети гостям, то всі будуть запитувати про вашу рецептуру. Справа в тому, що смак помідорів ідеально акцентується з м’ясом. Такі котлети виходять максимально ніжними, пишними та смачними.
Мигдаль, хоча і часто називають горіхом, насправді є насінням багаторічного дерева, родом із Центральної та Малої Азії. Сьогодні ці насіння вирощують по всьому світу, а США є найбільшим виробником. В Європі мигдаль росте в Іспанії, Італії, Хорватії та ...
У фруктах, зокрема в яблуках, клітковина, вітаміни, мінерали та антиоксиданти, як стверджують фахівці, здебільшого накопичуються на поверхні плоду. Цим пояснюється, що яблуко, з'їдене цілим, краще для травлення, ніж очищене, передають Патріоти України....