Креветки є одним із найулюбленіших видів морепродуктів, передають Патріоти України.
Їх часто використовують як компоненти для салату або супів азіатської кухні.
Іноді хочеться порадувати домашніх вишуканою закускою, тому креветки подають окремо.
Всі знають про приємні смакові якості креветок. До того ж, це низькокалорійний продукт, здатний позитивно вплинути на стан здоров’я.
Великі екземпляри коштують дуже дорого, тому прикро зіпсувати їх неправильним приготуванням.
Яких помилок господині припускаються найчастіше?
Не варто забувати про те, що в регіонах, віддалених від моря, практично всі морепродукти продаються в готовому вигляді. Залишається лише звільнити креветки від льоду і трохи їх проварити.
Якщо готувати морепродукт довше за належне, то текстура зміниться на гумову.
Як правило, час приготування вказано на упаковці. Цієї інформації варто дотримуватись.
Якщо ви купуєте креветки на вагу, то час варіння залежить від їх розміру.
Продукт мініатюрного та середнього розміру варять не більше 2 хвилин.
Великі екземпляри готуються лише 3-4 хвилини.
Якщо забути про ці правила, то повною мірою насолодитися креветками не вдасться.
Варто пам’ятати, що морепродукт важливо розморозити перед варінням і готувати в солоній воді.
Після того як ви вимкнули плиту, креветки відразу перекладіть у друшляк, інакше вони продовжать “варитися”.
Приготувати смачний, соковитий, але головне добре просмажений шашлик – справжнє мистецтво. Варіантів приготування цієї улюбленої страви налічується не менше півсотні, передають Патріоти України. У приготуванні шашлику важливо підтримувати стабільний жа...
З приготуванням макаронів здатна впоратися навіть дитина. Здавалося б, у цієї нехитрої страви немає жодних секретів. Достатньо закип’ятити воду, посолити її та закинути в каструльку спагетті або ріжки, передають Патріоти України. Однак дуже часто після...