
Магазинні пельмені – одна з найпростіших у приготуванні страв. Достатньо лише насипати заморожений продукт у каструлю з водою та поставити на кухонну плиту. Зайняті люди часто використовують покупні пельмені, оскільки хочуть витрачати час приготування складніших страв. Проте згодом смак напівфабрикату набридає навіть найневибагливішій з кулінарної точки зору людині, передають Патріоти України.
Але невелика хитрість допоможе не просто оновити страву, але й зробити її набагато смачнішою.
Поліпшити смак пельменів допоможуть два простих компоненти. Це цибулина та лавровий лист.
Першою в каструлі з водою має бути спеція – лаврушка. Далі в ємність вирушають дві половинки цибулі. Після цього рідину слід посолити.
Як тільки вода закипіла, у неї наливається трохи олії. Робиться це для того, щоби пельмені не злиплися.
Додавати сам напівфабрикат можна лише після повторного закипання рідини.
Важливий момент: пельмені мають опинятися у воді поступово. Висипати в каструлю відразу всі заморожені кулінарні вироби не можна. Спочатку у воду потрібно кинути перший пельмень, потім другий і так далі.
Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...