
У досвідчених господинь, як правило, проблем із приготуванням сирників не виникає: сніданок виходить апетитним та смачним, передають Патріоти України.
А ось у кулінарів-початківців страва не завжди виходить такою, як вона має бути.
Найчастіше молоді господині стикаються з тим, що сирники починають розвалюватись прямо на сковорідці в процесі смаження.
Варто правильно підходити до вибору основного продукту. Якщо вибрати кисломолочний сир неправильно, то страва навряд чи вийде. Найсмачніші сирники виходять у тому випадку, якщо придбати натуральний домашній сир.
Також варто пам’ятати, що продукт має бути жирним: дієтичні сорти сиру для сирників не підходять. Якщо використовувати продукт, жирність якого не перевищує 9 %, то сирники під час приготування розваляться.
Не всі господині пам’ятають, що кисломолочний сир має бути доведений до стану однорідної маси. Адже саме це допомагає сирникам тримати форму.
Не варто додавати дуже багато курячих яєць. Через це у процесі приготування страва розвалюється.
На стандартну порцію сирників (500 г кисломолочного сиру) варто брати всього 1 куряче яйце.
Останні роки нагадали нам, наскільки вразливою може бути імунна система. Ми звикли шукати продукти, які її зміцнюють, але часто забуваємо про те, що щоденні харчові звички можуть її послаблювати, передають Патріоти України. Деякі популярні напої та стр...
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...