
У досвідчених господинь, як правило, проблем із приготуванням сирників не виникає: сніданок виходить апетитним та смачним, передають Патріоти України.
А ось у кулінарів-початківців страва не завжди виходить такою, як вона має бути.
Найчастіше молоді господині стикаються з тим, що сирники починають розвалюватись прямо на сковорідці в процесі смаження.
Варто правильно підходити до вибору основного продукту. Якщо вибрати кисломолочний сир неправильно, то страва навряд чи вийде. Найсмачніші сирники виходять у тому випадку, якщо придбати натуральний домашній сир.
Також варто пам’ятати, що продукт має бути жирним: дієтичні сорти сиру для сирників не підходять. Якщо використовувати продукт, жирність якого не перевищує 9 %, то сирники під час приготування розваляться.
Не всі господині пам’ятають, що кисломолочний сир має бути доведений до стану однорідної маси. Адже саме це допомагає сирникам тримати форму.
Не варто додавати дуже багато курячих яєць. Через це у процесі приготування страва розвалюється.
На стандартну порцію сирників (500 г кисломолочного сиру) варто брати всього 1 куряче яйце.
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.