
У досвідчених господинь, як правило, проблем із приготуванням сирників не виникає: сніданок виходить апетитним та смачним, передають Патріоти України.
А ось у кулінарів-початківців страва не завжди виходить такою, як вона має бути.
Найчастіше молоді господині стикаються з тим, що сирники починають розвалюватись прямо на сковорідці в процесі смаження.
Варто правильно підходити до вибору основного продукту. Якщо вибрати кисломолочний сир неправильно, то страва навряд чи вийде. Найсмачніші сирники виходять у тому випадку, якщо придбати натуральний домашній сир.
Також варто пам’ятати, що продукт має бути жирним: дієтичні сорти сиру для сирників не підходять. Якщо використовувати продукт, жирність якого не перевищує 9 %, то сирники під час приготування розваляться.
Не всі господині пам’ятають, що кисломолочний сир має бути доведений до стану однорідної маси. Адже саме це допомагає сирникам тримати форму.
Не варто додавати дуже багато курячих яєць. Через це у процесі приготування страва розвалюється.
На стандартну порцію сирників (500 г кисломолочного сиру) варто брати всього 1 куряче яйце.
Людський організм більш як наполовину складається з води. Втрата навіть 1-2% рідини може впливати на самопочуття - з’являються втома, головний біль, знижується концентрація. Регулярне споживання води допомагає зберігати бадьорість, ясність мислення та ...
Курячі яйця, зварені некруто або підсмажені на сковороді, не становлять загрози для здоров’я. Улюблений сніданок безлічі людей на планеті не підіймає рівень холестерину. Результати дослідження було опубліковано в журналі The American Journal of Clinica...