Сало після засолювання іноді виходить досить твердим, незважаючи на перевірений рецепт. передають Патріоти України.
Якщо сало спочатку жорстке, зробити його м’яким у процесі засолювання досить важко, особливо це стосується «сухого» способу.
Деякі господині відварюють сало в лушпинні цибулі і замочують у підсоленій воді, щоб пом’якшити продукт, але досвід показує, що значно м’якшим сало все одно не буде.
Краще з твердого сала зробити закуску, ніж намагатися розм’якшити його.
Така «замазка» вам сподобається, якщо ви любите гострі страви з часником.
Приготування
Відварюємо сало протягом 10 хвилин після закипання.
Прокручуємо через м’ясорубку з часником.
На кілограм сала потрібно 5-6 зубчиків.
Додаємо дві ложки солі, якщо сало раніше не було посолене.
Перчимо, перемішуємо та розкладаємо по банкам.
Перекручене сало можна мазати на хліб і подавати як закуску до супів та борщів.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Нові наукові дані свідчать, що під час заварювання чай у пакетиках може виділяти мільйони частинок мікропластику, які потрапляють у кров і з часом осідають у тканинах організму, передають Патріоти України. За результатами дослідження, найтоксичнішими в...