Якщо сало жорстке і не жується: Що з нього можна зробити

Сало після засолювання іноді виходить досить твердим, незважаючи на перевірений рецепт. передають Патріоти України.

Якщо сало спочатку жорстке, зробити його м’яким у процесі засолювання досить важко, особливо це стосується «сухого» способу.

Подробиці

Деякі господині відварюють сало в лушпинні цибулі і замочують у підсоленій воді, щоб пом’якшити продукт, але досвід показує, що значно м’якшим сало все одно не буде.

Краще з твердого сала зробити закуску, ніж намагатися розм’якшити його.

Така «замазка» вам сподобається, якщо ви любите гострі страви з часником.

Приготування

Відварюємо сало протягом 10 хвилин після закипання.

Прокручуємо через м’ясорубку з часником.

На кілограм сала потрібно 5-6 зубчиків.

Додаємо дві ложки солі, якщо сало раніше не було посолене.

Перчимо, перемішуємо та розкладаємо по банкам.

Перекручене сало можна мазати на хліб і подавати як закуску до супів та борщів.

Лише спробуйте! Лосось миттєво стає смачнішим і насиченішим завдяки одному простому інгредієнту

понеділок, 23 червень 2025, 19:50

Лосось — популярна страва в літні місяці через свою свіжість і чудовий смак. Його можна використовувати у різних рецептах і готувати різними способами, включаючи гриль, запікання та копчення, Патріоти України. Запечений лосось — це простий і швидкий с...

Смакота! Як приготувати крильця в кисло-солодкому соусі

понеділок, 23 червень 2025, 19:12

Вам зателефонували друзі й говорять, що йдуть до вас в гості, а ви не готувались? Не біда. Готуючи крильця за цим простим рецептом ви та ваші гості залишитеся точно задоволеними. Ці крильця – просто нереально смачні! Хрусткі-хрусткі в смачному кисло-со...