Сало після засолювання іноді виходить досить твердим, незважаючи на перевірений рецепт. передають Патріоти України.
Якщо сало спочатку жорстке, зробити його м’яким у процесі засолювання досить важко, особливо це стосується «сухого» способу.
Деякі господині відварюють сало в лушпинні цибулі і замочують у підсоленій воді, щоб пом’якшити продукт, але досвід показує, що значно м’якшим сало все одно не буде.
Краще з твердого сала зробити закуску, ніж намагатися розм’якшити його.
Така «замазка» вам сподобається, якщо ви любите гострі страви з часником.
Приготування
Відварюємо сало протягом 10 хвилин після закипання.
Прокручуємо через м’ясорубку з часником.
На кілограм сала потрібно 5-6 зубчиків.
Додаємо дві ложки солі, якщо сало раніше не було посолене.
Перчимо, перемішуємо та розкладаємо по банкам.
Перекручене сало можна мазати на хліб і подавати як закуску до супів та борщів.
Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів. Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко, передають Патріоти України. К...
Деруни можна назвати чудовою бюджетною стравою, здатною принести різноманітність у звичний раціон. Однак для того, щоб страва сподобалась всім домашнім, вона має бути красивою та смачною, передають Патріоти України. За естетику дерунів відповідає колір...