Апетитні і ситні пиріжки на сковорідці з ароматним і цікавим смаком. Ця страва ідеально підходить для вечері, пікніка, можна брати з собою в дорогу, передають Патріоти України.
Для приготування кляра необхідно:
Картоплю відварюємо в підсоленій воді, зливаємо, перетворюємо в пюре. Додаємо перець і тертий сир, спеції для картоплі на ваш смак, дрібно посічену зелень. Формуємо пиріжки з маси.
Збиваємо віночком яйця і змішуємо з йогуртом. Порада: йогурт замінюється молоком, майонезом або сметаною.
Всипаємо борошно, сіль і вимішуємо однорідний кляр. Занурюємо пиріжки в кляр і обсмажуємо в олії. Наливайте її досить.
Обсмажуємо з двох сторін до рум’яності.
Вони виходять м’якими, ситними. Ви можете ще додати в масу провансальські або італійські трави, вийде взагалі розкішно
Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...
Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...