Якщо у вас вдома є картопля - приготуйте легку, дешеву і смачну вечерю

Апетитні і ситні пиріжки на сковорідці з ароматним і цікавим смаком. Ця страва ідеально підходить для вечері, пікніка, можна брати з собою в дорогу, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 3 шт;
  • сіль і перець за смаком;
  • сир чеддер, 100 г;
  • зелень.

Для приготування кляра необхідно:

  • яйця, 2 шт;
  • сіль;
  • йогурт, 2 ст.л;
  • борошно, 4 ст.л.

Процес приготування картопляних пиріжків

Картоплю відварюємо в підсоленій воді, зливаємо, перетворюємо в пюре. Додаємо перець і тертий сир, спеції для картоплі на ваш смак, дрібно посічену зелень. Формуємо пиріжки з маси.

Збиваємо віночком яйця і змішуємо з йогуртом. Порада: йогурт замінюється молоком, майонезом або сметаною.

Всипаємо борошно, сіль і вимішуємо однорідний кляр. Занурюємо пиріжки в кляр і обсмажуємо в олії. Наливайте її досить.

Обсмажуємо з двох сторін до рум’яності.

Вони виходять м’якими, ситними. Ви можете ще додати в масу провансальські або італійські трави, вийде взагалі розкішно

Як зварити рис, пшоно чи перлову крупу вдвічі швидше

п’ятниця, 9 травень 2025, 18:04

Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...

Як розм’якшити тверде м’ясо, щоб тануло в роті

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:03

Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...