Якщо у вас мало часу на готування вранці, ви можете зробити зручну заготівлю з вечора. У пляшці тісто не обвітрюється та не всотує зайві аромати. Окрім того, воно досить просто та швидко готується, зазначають Патріоти України.
Приготування:
Добре промийте 1,5 л пляшку, вставте в неї лійку. Почергово всипте у пляшку борошно, цукор, сіль. Вбийте яйця, влийте олію та молоко.
Міцно закрутіть кришку і збовтуйте пляшку, поки тісто не стане однорідним. Тепер ви можете сховати тісто в холодильник, морозилку або готувати млинці одразу.
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії, виливайте з пляшки тісто прямо в сковорідку і смажте млинці. Смачного!
Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...