Не завжди омлет може порадувати нас своєю пишною текстурою, оскільки не всі знають про маленькі хитрощі під час його приготування, передають Патріоти України.
Найчастіше пишність пов’язана безпосередньо з правильними пропорціями молока.
Все залежить від того, скільки яєць ви використовуєте для приготування страви.
Якщо додати дуже багато молока, то можна зіпсувати омлет. Тому варто вводити лише одну столову ложку рідини з розрахунку на одне куряче яйце.
Не лише молоко можна використовувати для приготування смачного омлету.
Деякі господині з цією метою використовують вершки жирністю 10%. Співвідношення в такому випадку все одно стане незмінним.
Що ще потрібно знати про приготування омлету?
Вважається, що найсмачнішу страву можна приготувати з максимально свіжих домашніх яєць.
Однак і магазинні яйця теж підходять.
Головне завдання полягає в тому, щоб вибрати якісний продукт.
Також варто пам’ятати, що інгредієнти необхідно ретельно з’єднати між собою за допомогою виделки.
Якщо ви любите картопляне пюре, але воно вам трохи набридло, є вихід з положення. Можна приготувати картопляні кульки. Вони оригінально виглядають на гарнір, а ще їх всі люблять. Читайте рецепт далі у статті, передають Патріоти України. Вам потрібні на...
Апетитні та ніжні оладки з сиру є улюбленою стравою багатьох, передають Патріоти України. Однак не кожна господиня вміє готувати гарні та смачні сирники. Млинці можуть просто розвалюватись на сковороді під час смаження. Однак кулінари знають, що виріше...