Яку помилку роблять господині при додаванні солі в бульйон

Сіль - це спеція, яка відіграє найважливішу роль під час приготування їжі. Завдяки їй можна не переживати щодо якості їжі, адже сіль виступає як природний консервант. Також продукт є смаковою добавкою, завдяки якій страви стають набагато цікавішими, передають Патріоти України.

Подробиці

І бульйон теж без солі не приготуєш. Але, можливо, молоді господині ще не знають, коли слід додавати важливий компонент. Кулінари зі стажем, певно, вміло розраховують що і коли додати при приготуванні страв.

Як правильно солити бульйон

Модлодих господарок при варінні цікавить виключно смак м’яса. Вони вважають, що потрібно додати сіль практично відразу, інакше продукт тваринного походження вийде прісним та несмачним.

Це помилка.

Якщо посолити бульйон на початковій стадії, то суп здебільшого вийде пересоленим.У процесі варіння води стає менше, а концентрація солі не зменшується. Такий суп вийде не лише солоним, а й шкідливим для здоров’я. Звісно, можна для виправлення смаку додати нову порцію води. Але такий бульон в результаті вже не буде наваристим та якісним. Тому варто дочекатися напівготовності бульйону. Цей момент є ідеальним для того, щоб додати сіль.

Дві чашки чаю на день можуть врятувати ваше серце - але є один "підступ"

понеділок, 30 червень 2025, 8:15

Нове дослідження приголомшило навіть скептиків: лише дві чашки чаю без цукру на день - і ризик серцевих хвороб знижується майже на чверть! Але є нюанс, про який замовчують рекламні ролики: додасте цукру - і користь зникає, передають Патріоти України. Щ...

Це приємно здивує! Яка кава здатна продовжити життя

понеділок, 30 червень 2025, 7:56

Дослідження останніх років показують, що деякі види кави дійсно можуть продовжити життя — якщо споживати їх помірно та правильно, передають Патріоти України. Ось яка кава має найкращий вплив на здоров’я та довголіття:. Висновок: Найбільше користі — у ...