
У цьому питанні все залежить від того, про хліб якої свіжості йдеться. Економні господині не замочують свіжий хліб, а перекручують через м’ясорубку, щоби не переводити продукт і не викидати скоринки, передають Патріоти України.
А якщо пропустити свіжий хліб разом з м’ясом і цибулею через м’ясорубку, він вбере м’ясний і цибульний сік і стане вологим, скоринки розм’якшуються і їх не буде відчутно у фарші.
Якщо ж хліб сухий, то треба замочувати його. Корочка хліба не розмокає до однорідної консистенції, а залишається шматочками.
Тому багато господинь розмочують для котлет тільки хлібний м’якуш черствого хліба і це правильно.
Щоб котлети вийшли ніжними, м’якими, соковитими, пишними, до фаршу додають тільки м’якуш, скоринки ні до чого. Якщо фарш потрапить суха скоринка, котлети на сковорідці розваляться.
А рештки скоринки черствого хліба можна подрібнити в блендері. Вийдуть панірувальні сухарі, в яких може ті самі котлети і обваляти.
Червона ікра - дуже смачний і корисний продукт суперфуд, багатий на легкозасвоюваний білок, омега-3 жирні кислоти, вітаміни (A, D, E, групи B) і мінерали (йод, цинк, фосфор, залізо), які зміцнюють імунітет. Червону ікру можна їсти як самостійну страву,...
Різдво швидко наближається, а це означає, що варто задуматися про святкове меню. Риба завжди є однією з головних страв у польських домівках у цю пору року. Секрет правильного приготування полягає в тому, щоб зробити її ніжною всередині та хрусткою зовн...