Заморожене м’ясо – справжня паличка-виручалочка для господарок, якщо часу на покупки не вистачає, передають Патріоти України.
Завдяки такому способу зберігання необов’язково щодня ходити в магазин, щоб придбати необхідний для приготування вечері продукт.
Однак часом зовсім не хочеться довго чекати, поки шматок м’яса вивільниться з крижаного полону.
Саме тому кулінари вдаються до всіляких хитрощів, щоб зробити процес розморожування швидшим.
Одна з таких хитрощів – холодна вода. Рекомендується покласти заморожене м’ясо в ємність із холодною водою, щоб воно швидше розтануло.
Проте робити так категорично не можна. Справа в тому, що подібна “ванна” призводить до того, що з м`яса вимивається частина білків та солей.
Так воно стане не тільки менш корисним, але й менш смачним.
Для правильної розморозки свинини або яловичини слід зробити два простих кроки: по-перше, вимити шматок м’яса, а по-друге, покласти його в посуд з кришкою і залишити на 2-3 години.
Відварене м’ясо смачне, коли воно виходить ніжне на смак. Іноді щось йде зовсім за іншим сценарієм, тож задоволення від страви неможливе. І справа зовсім не у майстерності господині, хоча це також важливо, передають Патріоти України. Іноді підводить як...
Гадаю, що ви також любите швидкі рецепти. Приготувати торт буквально за 15 хвилин — це ідеальна історія для будь-якої господині. Пропонуємо вам до уваги торт, для якого не треба випікати коржі та взагалі користуватись духовкою, передають Патріоти Украї...