Яку помилку роблять господині, розморожуючи м’ясо у воді

Заморожене м’ясо – справжня паличка-виручалочка для господарок, якщо часу на покупки не вистачає, передають Патріоти України.

Завдяки такому способу зберігання необов’язково щодня ходити в магазин, щоб придбати необхідний для приготування вечері продукт.

Однак часом зовсім не хочеться довго чекати, поки шматок м’яса вивільниться з крижаного полону.

Подробиці

Саме тому кулінари вдаються до всіляких хитрощів, щоб зробити процес розморожування швидшим.

Одна з таких хитрощів – холодна вода. Рекомендується покласти заморожене м’ясо в ємність із холодною водою, щоб воно швидше розтануло.

Проте робити так категорично не можна. Справа в тому, що подібна “ванна” призводить до того, що з м`яса вимивається частина білків та солей.

Так воно стане не тільки менш корисним, але й менш смачним.

Для правильної розморозки свинини або яловичини слід зробити два простих кроки: по-перше, вимити шматок м’яса, а по-друге, покласти його в посуд з кришкою і залишити на 2-3 години.

Смакота! Як приготувати соковиту курячу грудку, якщо гості на порозі

четвер, 17 квітень 2025, 16:10

Куряча грудка — ідеальний варіант, якщо треба приготувати швидку страву. Все тому, що готується вона швидка. А якщо готувати правильно, то буде смакувати не як давке, дієтичне м’ясо, а як вишукана ресторанна страва, передають Патріоти України. З грудки...

Не відірватися! Як приготувати смачне і м’яке сало в розсолі

четвер, 17 квітень 2025, 12:05

Традиційний український продукт – сало, незмінний повсякденний продукт на нашому столі. Спробуйте незвичайний рецепт, який передбачає засолювання сала не стандартним способом, а в розсолі, передають Патріоти України. Приготовлене так сало відрізняється...