Далеко не завжди хочеться ласувати щільними млинцями, тому господині експериментують із текстурою цієї популярної страви. Багатьом подобається, коли млинці виходять мереживними та тоненькими, оскільки вони буквально тануть у роті. Однак таку страву приготувати набагато складніше, ніж здається на перший погляд. До тіста потрібен особливий підхід, щоб подавати до столу млинці в дірочку, передають Патріоти України.
Насамперед варто правильно підготувати борошно. Досвідчені кулінари завжди її просівають, оскільки це допомагає позбутися різного сміття та грудочок.
Також завдяки цьому тісто вийде “легшим”, оскільки воно насичується киснем.
Але це єдиний секрет.
Щоб млинці вийшли мереживними, без соди обійтися не вийде.
Важливо розрахувати правильну кількість кулінарного порошку, тому що через надлишок інгредієнта млинці виходять занадто жорсткими, що псує враження.
Тому на 2 склянки борошна варто брати трохи більше 1 чайної ложки соди.
Не варто гасити її за допомогою оцту. Краще скористатися окропом.
Ми всі знаємо, що солодощі та солоні закуски шкідливі для здоров’я, але повністю відмовитись від них буває дуже складно. Датські експерти стверджують, що повного виключення з раціону не обов’язково - достатньо поміркованості. Але як зрозуміти, яка кіль...
Кава довгий час мала суперечливу репутацію, але наука розставила всі крапки над «і». Вона багата на антиоксиданти, знижує ризик раку, інсульту, деменції, діабету 2 типу, покращує пам’ять та концентрацію. Та ось у чому нюанс: її дія може бути знівельова...