Квашена капуста - це ідеальний гарнір до будь-якої страви. Овоч у такому вигляді не лише дуже смачний, але й надзвичайно поживний та корисний за умови, якщо в складі немає оцту. А для того, щоб текстура продукту була хрусткою та соковитою, потрібно додати один дуже простий інгредієнт, передають Патріоти України
Ідея приготування хрусткої квашеної капусти опублікована на сторінці фудблогерки Тетяни Юшиної (_tanyushina_) в Instagram. За цією технологією у розсіл додається мед.
Спосіб приготування квашеної капусти:
1. на 1 л води – 1,5 ст. л. солі
2. Довести до кипіння і охолодити до теплого стану.
3. Додати 1,5 ст. л. меду і розмішати, щоб розчинився.
4. Залишити, щоб повністю охолонув
5. Капусту нашинкувати. За бажанням додати моркву.
6. Викласти в посуд, в якому капуста буде кваситись, і щільно утрамбувати.7. Залити розсолом, прикрити і залишити на столі на 1,5-2,5 дні. Швидкість приготування залежить від того, наскільки тепло буде на вашій кухні. Через добу вже можна спробувати.
8. У процесі потрібно випускати гази, які утворюються, за допомогою будь-якої палички (тільки не металевої).
9. Готову капусту обов’язково поставити в холодильник.
10. Подавати з запашною олією і цибулею.
Смажена картопля - проста страва, яку знають усі. Але навіть вона може вийти невдалою: бліда, без рум’яної скоринки, розвалюється при перевертанні і нагадує скоріше пюре. У чому ж причина, передають Патріоти України. 1. Ви вибираєте не той сорт картопл...
Солодощі можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо. Зокрема - наші слабкості, передають Патріоти України. Який пончик ти вибираєш, коли хочеш побалувати себе? Твій вибір видає твої вразливі місця, приховані риси характеру і реакції, які ти часто...