Квашена капуста - це ідеальний гарнір до будь-якої страви. Овоч у такому вигляді не лише дуже смачний, але й надзвичайно поживний та корисний за умови, якщо в складі немає оцту. А для того, щоб текстура продукту була хрусткою та соковитою, потрібно додати один дуже простий інгредієнт, передають Патріоти України
Ідея приготування хрусткої квашеної капусти опублікована на сторінці фудблогерки Тетяни Юшиної (_tanyushina_) в Instagram. За цією технологією у розсіл додається мед.
Спосіб приготування квашеної капусти:
1. на 1 л води – 1,5 ст. л. солі
2. Довести до кипіння і охолодити до теплого стану.
3. Додати 1,5 ст. л. меду і розмішати, щоб розчинився.
4. Залишити, щоб повністю охолонув
5. Капусту нашинкувати. За бажанням додати моркву.
6. Викласти в посуд, в якому капуста буде кваситись, і щільно утрамбувати.7. Залити розсолом, прикрити і залишити на столі на 1,5-2,5 дні. Швидкість приготування залежить від того, наскільки тепло буде на вашій кухні. Через добу вже можна спробувати.
8. У процесі потрібно випускати гази, які утворюються, за допомогою будь-якої палички (тільки не металевої).
9. Готову капусту обов’язково поставити в холодильник.
10. Подавати з запашною олією і цибулею.
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...
Деякі господарки рекомендують вимочувати курку перед приготуванням. Вони уточнюють, що цю процедуру потрібно проводити з тушками курок, яких виростили на спеціальних фермах, до домашніх це не стосується, передають Патріоти України. Птахам дають комбіко...