Який інгредієнт зробить квашену капусту дуже хрусткою - один секрет

Квашена капуста - це ідеальний гарнір до будь-якої страви. Овоч у такому вигляді не лише дуже смачний, але й надзвичайно поживний та корисний за умови, якщо в складі немає оцту. А для того, щоб текстура продукту була хрусткою та соковитою, потрібно додати один дуже простий інгредієнт, передають Патріоти України

Ідея приготування хрусткої квашеної капусти опублікована на сторінці фудблогерки Тетяни Юшиної (_tanyushina_) в Instagram. За цією технологією у розсіл додається мед.

Спосіб приготування квашеної капусти:

1. на 1 л води – 1,5 ст. л. солі

2. Довести до кипіння і охолодити до теплого стану.

3. Додати 1,5 ст. л. меду і розмішати, щоб розчинився.

4. Залишити, щоб повністю охолонув

5. Капусту нашинкувати. За бажанням додати моркву.

6. Викласти в посуд, в якому капуста буде кваситись, і щільно утрамбувати.7. Залити розсолом, прикрити і залишити на столі на 1,5-2,5 дні. Швидкість приготування залежить від того, наскільки тепло буде на вашій кухні. Через добу вже можна спробувати.

8. У процесі потрібно випускати гази, які утворюються, за допомогою будь-якої палички (тільки не металевої).

9. Готову капусту обов’язково поставити в холодильник.

10. Подавати з запашною олією і цибулею.

"Паста Амосова не вилікує"? Кардіологиня сказала, що насправді підтримує здоров'я серця

четвер, 9 жовтень 2025, 18:37

Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...

Особливо актуально восени! ТОП-7 продуктів, які можуть врятувати від депресії

четвер, 9 жовтень 2025, 12:45

Дослідження показують, що харчування прямо впливає на настрій і психологічний стан. Ось список продуктів, які допомагають боротися з депресією та підвищують рівень енергії, передають Патріоти України. Багата омега-3 жирними кислотами, які підтримують з...