Який продукт перетворить курячий суп на вишукану страву

Звичайний курячий суп перетвориться на вишукану страву, якщо додати до нього цей інгредієнт. У традиційному бульйоні з курки, крім м’яса, завжди присутні картопля, локшина та цибульно-морквяна засмажка, передають Патріоти України.

Але що буде, якщо замінити ці звичні компоненти, що приїлись? Відповідь проста – ви отримаєте ароматну, ситну та оригінальну страву, смак якої вже не проміняєте ні на що.

Подробиці

Отже, щоб приготувати напрочуд смачну страву, 4 курячі гомілки залийте 2,5 літрами холодної води і відправляйте на вогонь. Після того, як бульйон закипить, продовжуйте варити ще 30 хвилин на маленькій потужності, знімаючи піну.

У цей час половину кореня селери слід очистити та нарізати соломкою. Знадобиться і цибуля: ріпчасту належить нашаткувати, а білу частину цибулі-порею – нарізати кільцями.

Найголовніший компонент цієї страви – волоські горіхи. 50 г горіхів подрібніть будь-яким зручним способом – за допомогою ножа або в ступці.

Через 30-40 хвилин після кипіння бульйону в каструлю можна додавати овочі та горіхи, після чого її вміст повинен варитися ще 15 хвилин.

А поки ви можете зайнятися останніми штрихами – 2 столові ложки кукурудзяного борошна залийте 100 мл холодної води і розмішайте. Після закінчення зазначеного часу додайте крупу, а також дрібно нарізану петрушку та кріп до інших інгредієнтів. Доведіть до кипіння та варіть ще 1 хвилину.

Не забудьте посолити та поперчити блюдо і дайте йому 5-10 хвилин настоятися після вимкнення вогню. Подавайте курячий суп із волоськими горіхами, посипавши зеленню.

А ви це знали? Час сніданку має значення - ось коли їсти, щоб організм спалював жир

неділя, 14 грудень 2025, 10:59

Багато людей стикаються з проблемою позбавлення від надлишкових кілограмів. Часто це пов’язано не лише з кількістю спожитої їжі, а й з тим, в яку пору доби ми сідаємо за стіл. Виявляється, час прийому їжі має вагоме значення, особливо коли йдеться про ...

Не купуйте цю рибу на Різдво! Вона забруднена ртуттю та свинцем

субота, 13 грудень 2025, 8:12

Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...