Звичайний курячий суп перетвориться на вишукану страву, якщо додати до нього цей інгредієнт. У традиційному бульйоні з курки, крім м’яса, завжди присутні картопля, локшина та цибульно-морквяна засмажка, передають Патріоти України.
Але що буде, якщо замінити ці звичні компоненти, що приїлись? Відповідь проста – ви отримаєте ароматну, ситну та оригінальну страву, смак якої вже не проміняєте ні на що.
Отже, щоб приготувати напрочуд смачну страву, 4 курячі гомілки залийте 2,5 літрами холодної води і відправляйте на вогонь. Після того, як бульйон закипить, продовжуйте варити ще 30 хвилин на маленькій потужності, знімаючи піну.
У цей час половину кореня селери слід очистити та нарізати соломкою. Знадобиться і цибуля: ріпчасту належить нашаткувати, а білу частину цибулі-порею – нарізати кільцями.
Найголовніший компонент цієї страви – волоські горіхи. 50 г горіхів подрібніть будь-яким зручним способом – за допомогою ножа або в ступці.
Через 30-40 хвилин після кипіння бульйону в каструлю можна додавати овочі та горіхи, після чого її вміст повинен варитися ще 15 хвилин.
А поки ви можете зайнятися останніми штрихами – 2 столові ложки кукурудзяного борошна залийте 100 мл холодної води і розмішайте. Після закінчення зазначеного часу додайте крупу, а також дрібно нарізану петрушку та кріп до інших інгредієнтів. Доведіть до кипіння та варіть ще 1 хвилину.
Не забудьте посолити та поперчити блюдо і дайте йому 5-10 хвилин настоятися після вимкнення вогню. Подавайте курячий суп із волоськими горіхами, посипавши зеленню.
Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...