Який продукт потрібно додати в котлети, щоб вони вийшли соковитими

Якщо ви любите соковиті котлети, то завжди можна попрацювати над рецептом, значно покращивши його. Деякі котлети дозволяють досягти приємного смаку та незвичайної соковитості.

Подробиці

Наприклад, можна додавати до складу інгредієнтів деякі овочі, що дозволить приготувати ідеальну страву.

Ми звикли до того, що м’ясо, рис та капуста зустрічаються лише у голубцях. Але при правильному підході на їхній основі можна приготувати котлети чудової якості.

Вони порадують вас своєю цікавою текстурою та смаком.

Які інгредієнти потрібні:

  • близько 600 грамів будь-якого фаршу на ваш розсуд;
  • половина склянки рису;
  • приблизно 200 г капусти (можна додати трохи більше);
  • середня головка цибулі;
  • одне куряче яйце;
  • 3 великі ложки сметани;
  • близько 100 мл води;
  • сухарі для паніровки;
  • сіль та перець за смаком.

Як готувати

У мисці починаємо змішувати підготовлений фарш із подрібненою цибулею, яйцем та спеціями. Капусту варто порубати дрібніше та додати до складу компонентів.

Потім підсипаємо заздалегідь відварений рис. Форму для запікання краще обробити олією.

Котлети можна робити досить великої форми та зафіксувати їх за допомогою сухариків. Викладаємо у форму. Тим часом воду з’єднуємо зі сметаною, сіллю та прянощами на свій розсуд. Вводимо підливу у форму з котлетами.

Готуємо страву за температури 180 градусів протягом 45 хвилин.

Після цього потрібно видалити підливу і запікати котлети при тій же температурі протягом 10 хвилин. Страва вийде неймовірно ніжною та соковитою.

Рецепт печінкового торту, який всі шукають

субота, 19 квітень 2025, 14:42

Для багатьох людей один з улюблених тортів – печінковий, а не типові солодкі торти. Господині по-різному готують, але цей варіант подобається всім. Зберігайте собі перед новорічними святами і готуйте з нами, передають Патріоти України. Для приготування...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині обсмажують вермішель перед додаванням до супу

субота, 19 квітень 2025, 12:07

Макаронні вироби часто використовуються як базовий гарнір або ж входять до складу перших страв, тому важливо навчитися їх правильно готувати, передають Патріоти України. Інструкції з варіння, як правило, вказуються на упаковці, проте виробники ніколи н...