
Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України.
Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної рецептури.
Однак такі експерименти можуть дати позитивні результати, значно покращивши смак котлет.
Що варто додати у фарш для неймовірної соковитості та ніжності
Як виявилося, для чудового результату варто звернути увагу на дуже популярний продукт – вершкове масло.
Завдяки своїй текстурі додатковий інгредієнт сприятиме тому що ваші гості їх швидко зїдять.
Також не варто забувати про те, що вершкове масло добре підходить до м’ясних продуктів, роблячи їх смак приємнішим і цікавішим.
Вершкове масло можна вводити в рецепт без особливих змін – воно чудово поєднується з іншими компонентами котлет. На стандартний обсяг страви (приблизно половина кілограма фаршу) потрібно взяти не більше ніж 50 грамів вершкового масла.
Його краще заморозити, подрібнити за допомогою терки та додати до фаршу.
Нестача вітамінів взимку істотно змінює людину. Якщо в організмі не вистачає мікроелементів, необхідних для нормального обміну речовин, людина може відчувати потяг до гірких, гострих, солодких або, навпаки, солоних страв. Також подібні зміни смаку можу...
Грудень - час, коли кухні перетворюються на справжні майстерні. Стіл завалений мисками з начинкою та рядами вареників, що чекають своєї черги. Здається, все йде за планом: тісто м’яке, начинка ароматна, але вареники лопаються під час варіння. Замість п...