Сирники - одна з найпопулярніших та улюблених страв на сніданок. У багатьох сирники не виходять ні з першого разу, ні з другого, незважаючи на всю простоту приготування. Справа в тому, що головний інгредієнт сирників - сир, потрібно ретельно вибирати, передають Патріоти України.
Він повинен бути в міру жирним і сухим.Ідеальним варіантом для сирників є сир Рікотта. Спробуйте приготувати хоч раз сирники з рикоттою в основі, і ви будете приємно вражені ніжною консистенцією цієї страви.
Інгредієнти:
Змішуємо в мисці яйце, рікотту, цукор та 50 г борошна. Перемішуємо усі інгредієнти ложкою. Формуємо кульки з тіста, обвалюємо їх в залишках борошна, а потім злегка плескаємо.
Розігріваємо сковороду з маслом і смажимо сирники по кілька хвилин з обох боків до золотистої скориночки.
Усередині сирники виходять дуже ніжними, як крем, а зверху - з хрусткою скоринкою. Подаємо сирники зі згущеним молоком, варенням, медом, мармеладом або сметаною за смаком. Смачного!
Морква – це смачний і корисний овоч, який часто застосовується в приготуванні різних страв, передають Патріоти України. З цієї причини господині, які часто люблять радувати близьких смачними частуваннями, вважають за краще, щоб морква завжди була в буд...
Кожна господиня має свій особливий спосіб приготування котлет. Багато хто при цьому любить експериментувати з рецептами у спробах здивувати домочадців смачним м’ясним частуванням, передають Патріоти України. Але не завжди реальність та очікування збіга...