Який сир вибрати для сирників, щоб вони не розпадалися і були пишними - секрети приготування страви

Сирники - одна з найпопулярніших та улюблених страв на сніданок. У багатьох сирники не виходять ні з першого разу, ні з другого, незважаючи на всю простоту приготування. Справа в тому, що головний інгредієнт сирників - сир, потрібно ретельно вибирати, передають Патріоти України.

Він повинен бути в міру жирним і сухим.Ідеальним варіантом для сирників є сир Рікотта. Спробуйте приготувати хоч раз сирники з рикоттою в основі, і ви будете приємно вражені ніжною консистенцією цієї страви.

Сирники з рикоттою

Інгредієнти:

  • рікотта – 200 г;
  • борошно – 80 г;
  • яйце – 1 штука;
  • цукор – 2 ст. л.
  • олія для смаження.

Змішуємо в мисці яйце, рікотту, цукор та 50 г борошна. Перемішуємо усі інгредієнти ложкою. Формуємо кульки з тіста, обвалюємо їх в залишках борошна, а потім злегка плескаємо.

Розігріваємо сковороду з маслом і смажимо сирники по кілька хвилин з обох боків до золотистої скориночки.

Усередині сирники виходять дуже ніжними, як крем, а зверху - з хрусткою скоринкою. Подаємо сирники зі згущеним молоком, варенням, медом, мармеладом або сметаною за смаком. Смачного!

Родина оцінить! Картопляні деруни з куркою - швидка та смачна страва

понеділок, 29 квітень 2024, 8:07

Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт, передають Патріоти України. Філе курки потрібно промити, вису...

Це дуже смачно! Як приготувати котлети, які стануть хітом на святковому столі

понеділок, 29 квітень 2024, 7:12

Ці котлети - цікава страва, що поєднує ознаки відразу кількох страв, передають Патріоти України. “Оболонка” є картопляною. За рахунок цього поверхня страви трохи нагадує деруни. Начинка котлет складається з грибів та сиру. У результаті виходить щось с...