Який сир вибрати для сирників, щоб вони не розпадалися і були пишними - секрети приготування страви

Сирники - одна з найпопулярніших та улюблених страв на сніданок. У багатьох сирники не виходять ні з першого разу, ні з другого, незважаючи на всю простоту приготування. Справа в тому, що головний інгредієнт сирників - сир, потрібно ретельно вибирати, передають Патріоти України.

Він повинен бути в міру жирним і сухим.Ідеальним варіантом для сирників є сир Рікотта. Спробуйте приготувати хоч раз сирники з рикоттою в основі, і ви будете приємно вражені ніжною консистенцією цієї страви.

Сирники з рикоттою

Інгредієнти:

  • рікотта – 200 г;
  • борошно – 80 г;
  • яйце – 1 штука;
  • цукор – 2 ст. л.
  • олія для смаження.

Змішуємо в мисці яйце, рікотту, цукор та 50 г борошна. Перемішуємо усі інгредієнти ложкою. Формуємо кульки з тіста, обвалюємо їх в залишках борошна, а потім злегка плескаємо.

Розігріваємо сковороду з маслом і смажимо сирники по кілька хвилин з обох боків до золотистої скориночки.

Усередині сирники виходять дуже ніжними, як крем, а зверху - з хрусткою скоринкою. Подаємо сирники зі згущеним молоком, варенням, медом, мармеладом або сметаною за смаком. Смачного!

Як зварити рис, пшоно чи перлову крупу вдвічі швидше

п’ятниця, 9 травень 2025, 18:04

Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...

Як розм’якшити тверде м’ясо, щоб тануло в роті

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:03

Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...