
Сирники - одна з найпопулярніших та улюблених страв на сніданок. У багатьох сирники не виходять ні з першого разу, ні з другого, незважаючи на всю простоту приготування. Справа в тому, що головний інгредієнт сирників - сир, потрібно ретельно вибирати, передають Патріоти України.
Він повинен бути в міру жирним і сухим.Ідеальним варіантом для сирників є сир Рікотта. Спробуйте приготувати хоч раз сирники з рикоттою в основі, і ви будете приємно вражені ніжною консистенцією цієї страви.
Інгредієнти:
Змішуємо в мисці яйце, рікотту, цукор та 50 г борошна. Перемішуємо усі інгредієнти ложкою. Формуємо кульки з тіста, обвалюємо їх в залишках борошна, а потім злегка плескаємо.
Розігріваємо сковороду з маслом і смажимо сирники по кілька хвилин з обох боків до золотистої скориночки.
Усередині сирники виходять дуже ніжними, як крем, а зверху - з хрусткою скоринкою. Подаємо сирники зі згущеним молоком, варенням, медом, мармеладом або сметаною за смаком. Смачного!
Врожай гречки в Україні в 2025 році на 15% нижчий, ніж роком раніше, що не є проблемою для внутрішнього ринку, проте призведе до росту цін через ажіотажний попит, спровокований ЗМІ, заявив директор спілки "Борошномели України" Родіон Рибчинський, перед...
Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...