Зимою цитрусові буквально захоплюють весь простір, а тому на святкових столах побачити якісь фрукти, крім мандаринів та апельсинів, складно. Однак освіжити меню все ж таки можна і навіть варто, приготувавши, наприклад, незвичайний і, головне, презентабельний десерт або закуску з груші, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Розріжте грушу на 3-4 рівні кільця, акуратно виріжте серцевину.
Горіхи, сир та зелень приправте улюбленими спеціями та медом.
Для подачі викладіть нижнє кільце груші та заправте його салатом, далі знову кільце - салат, і так до верхівки. Зверху полийте вашу "ялинку" медом і присипте горіхами або мікрогріном. Смачного!
Інгредієнти:
Приготування
Очистіть грушу від шкірки і акуратно виріжте серцевину.
У сотейнику розчиніть у воді 2 ст.л. меду та корицю, дайте воді закипіти.
Відправте грушу в киплячу воду і варіть до легкої м'якості, потім дістаньте остигати. Важливо, щоби груша не переварилася.
Підсмажте панірувальні сухарі до золотистого кольору.
Змішайте сир з горіхами та 1 ст.л. меду, начиніть охололу грушу цією сумішшю. Потім обмажте її медом і обваляйте в сухарях.
Подавайте страву на сметані. Смачного!
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...