Скумбрія — одна з найдоступніших риб, проте водночас вона може бути і однією з найсмачніших. Ця риба хороша тим, що добре підходить і до будь-якого гарніру як основна страва, і до закусок у холодному вигляді. Пікантний соус і маринад насичує скумбрію смаками, надаючи їй гарну скоринку та копчені нотки. Таку страву можна готувати як на буденну вечерю, так і на святковий стіл, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Відріжте голови і хвости в риб, розріжте черево і дістаньте нутрощі. Промийте рибу та наріжте на шматочки по 2-3 см.
Для маринаду змішайте соєвий соус, сметану, гірчицю та хрін. Додайте за смаком сіль і розмішайте.
Замаринуйте рибу в глибокій мисці, додайте до неї нарізану кільцями цибулю, накрийте кришкою і залиште на годину.
Змастіть форму для запікання олією, на дно викладіть цибулю. Рівномірно розкладіть рибу зверху і залийте все маринадом, що залишився.
Запікайте рибу 30 хвилин при температурі 200°C. Смачного!
Якщо у вас є пів години і бажання з’їсти щось солоденьке до чаю, то бюджетний, швидкий та неймовірно смачний рецепт пирога на кефірі з медом вам точно сподобається, передають Патріоти України. . Тісто готується максимум 5 хвилин, а випікається у серед...
Для домашнього обіду чи вечері пропонуємо рецепт смачних м’ясних котлет із додаванням капусти. Свіжа капуста надає котлеткам соковитості, але при цьому вона практично не відчувається. Тому якщо хтось із членів сім’ї і не любить цей овоч, він все одно н...