
Приготування котлет потребує певної точності, передають Патріоти України.
Здавалося б, все дуже просто. Накрутили фарш, додали до нього цибулю, хліб та яйце, потім сформували котлети і підсмажили на сковорідці. Однак не у всіх виходять дійсно гарні та смачні котлети.
У кожного кулінара є свій особливий рецепт цієї улюбленої багатьма страви.
Але деякі господині часто сперечаються про те, в якій послідовності та обсязі потрібно додавати інгредієнти.
Наприклад, суперечки виникають у тому, скільки треба додавати хліба.
Розм’якшений хліб входить до складу рецепту для того, щоб котлети були ніжнішими.
Однак не варто додавати його забагато, тому що в результаті може вийти несмачна і занадто жорстка страва.
Досвідчені кулінари стверджують, що на один кілограм м’яса слід брати 250 г хліба.
Хороший варіант – шматок батона, який трішки зачерствів, попередньо замочений в молоці або воді.
Ізюм вважають одним із найкорисніших сухофруктів - він зміцнює серце, покращує роботу мозку, допомагає боротися з втомою та безсонням. Але, попри велику користь, є випадки, коли ізюм може нашкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Ізюм містить баг...
Капусту можна потушкувати з додаванням основних овочів, води та олії. А можна урізноманітнити смак і додати гриби, чорнослив, м’ясо, томати й більше спецій, передають Патріоти України. Спробуйте готувати капусту на сковорідці, так швидше випарюється рі...