Ідеальна пропорція: Скільки хліба потрібно додавати до котлет

Приготування котлет потребує певної точності, передають Патріоти України.

Здавалося б, все дуже просто. Накрутили фарш, додали до нього цибулю, хліб та яйце, потім сформували котлети і підсмажили на сковорідці. Однак не у всіх виходять дійсно гарні та смачні котлети.

Подробиці

У кожного кулінара є свій особливий рецепт цієї улюбленої багатьма страви.

Але деякі господині часто сперечаються про те, в якій послідовності та обсязі потрібно додавати інгредієнти.

Наприклад, суперечки виникають у тому, скільки треба додавати хліба.

Розм’якшений хліб входить до складу рецепту для того, щоб котлети були ніжнішими.

Однак не варто додавати його забагато, тому що в результаті може вийти несмачна і занадто жорстка страва.

Досвідчені кулінари стверджують, що на один кілограм м’яса слід брати 250 г хліба.

Хороший варіант – шматок батона, який трішки зачерствів, попередньо замочений в молоці або воді.

Джерело: ПростоВей

Чорний чи зелений: Ось який чай корисніший для здоров'я і чому

п’ятниця, 30 травень 2025, 12:35

Чорний і зелений чай відрізняються за смаком, хімічним складом і своїми властивостями, хоча виготовляються з однієї рослини – Camellia sinensis. Різниця створюється завдяки способу обробки: зелений чай мінімально ферментують, а чорний проходить повну ф...

Господиням на замітку! Що додати в тісто, щоб пиріжки довго не черствіли

п’ятниця, 30 травень 2025, 11:30

Всього один інгредієнт, який слід додати в тісто, зробить так, що випічка залишиться свіжою, м’якою та смачною на довгий час. Хитрість кулінарів працює з будь-якою випічкою – смаженою та печеною (пироги, пиріжки, булочки тощо). Про цей інгредієнт чудов...