Ідеальна пропорція: Скільки хліба потрібно додавати до котлет

Приготування котлет потребує певної точності, передають Патріоти України.

Здавалося б, все дуже просто. Накрутили фарш, додали до нього цибулю, хліб та яйце, потім сформували котлети і підсмажили на сковорідці. Однак не у всіх виходять дійсно гарні та смачні котлети.

Подробиці

У кожного кулінара є свій особливий рецепт цієї улюбленої багатьма страви.

Але деякі господині часто сперечаються про те, в якій послідовності та обсязі потрібно додавати інгредієнти.

Наприклад, суперечки виникають у тому, скільки треба додавати хліба.

Розм’якшений хліб входить до складу рецепту для того, щоб котлети були ніжнішими.

Однак не варто додавати його забагато, тому що в результаті може вийти несмачна і занадто жорстка страва.

Досвідчені кулінари стверджують, що на один кілограм м’яса слід брати 250 г хліба.

Хороший варіант – шматок батона, який трішки зачерствів, попередньо замочений в молоці або воді.

Джерело: ПростоВей

Секрет ресторанної курки розкрито: Всього один інгредієнт - і м’ясо тане в роті

неділя, 6 липень 2025, 18:45

Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...

Перестаньте варити рис у воді: Новий метод робить його шалено смачним

неділя, 6 липень 2025, 17:30

Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...