Ідеальна пропорція: Скільки хліба потрібно додавати до котлет

Приготування котлет потребує певної точності, передають Патріоти України.

Здавалося б, все дуже просто. Накрутили фарш, додали до нього цибулю, хліб та яйце, потім сформували котлети і підсмажили на сковорідці. Однак не у всіх виходять дійсно гарні та смачні котлети.

Подробиці

У кожного кулінара є свій особливий рецепт цієї улюбленої багатьма страви.

Але деякі господині часто сперечаються про те, в якій послідовності та обсязі потрібно додавати інгредієнти.

Наприклад, суперечки виникають у тому, скільки треба додавати хліба.

Розм’якшений хліб входить до складу рецепту для того, щоб котлети були ніжнішими.

Однак не варто додавати його забагато, тому що в результаті може вийти несмачна і занадто жорстка страва.

Досвідчені кулінари стверджують, що на один кілограм м’яса слід брати 250 г хліба.

Хороший варіант – шматок батона, який трішки зачерствів, попередньо замочений в молоці або воді.

Джерело: ПростоВей

Секрет господинь! Що робити, щоб котлети не розвалювалися під час смаження

неділя, 26 січень 2025, 11:08

Найгірший сценарій під час приготування котлет – це коли вони на сковорідці розвалюються, не тримають форму і зводять нанівець всі підготовчі старання з фаршем. Щоб такого не сталося, треба знати базові рекомендації, передають Патріоти України. По-перш...

А ви це знали? Чому досвідчені господині ніколи не виливають масло від консервованих шпротів

неділя, 26 січень 2025, 10:12

Як же смачно покласти на скибку темного хліба кілька шпротів та від душі відкусити шматок ароматного канапе. Це класика, яка завжди в моді. Отже, шпроти розійшлись, а олія в банці лишилась. Утилізувати її чи для чогось використати. Пропонуємо поцікавит...