
Котлети – це універсальна м’ясна страва, яка відмінно підійде для обіду або вечері. Основний плюс полягає в тому, що вона чудово поєднується з різними гарнірами та овочевими салатами, передають Патріоти України.
Крім того, готуються котлети дуже просто. Достатньо змішати всі важливі компоненти, сформувати фарш, а потім лише посмажити. Але все ж таки одна деталь може викликати питання у молодих господарок. Пов’язано це з додаванням солі до м’ясної маси.
Скільки потрібно солі, щоби котлети були смачними?
Як зазначають досвідчені кулінари, на 1 кілограм м’яса для котлет потрібно взяти лише 2 чайні ложки солі без гірки. При цьому необхідно враховувати, що розраховується кількість солі на кілограм м’яса, а не фаршу. Пов’язано це з тим, що в останньому продукті можуть бути додаткові малосолені компоненти. Тому для фаршу слід брати менше солі.
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...
Хліб - один із найпопулярніших продуктів, який є практично в кожному домі. Проте часто він черствіє вже через день або покривається цвіллю. Це трапляється не лише через якість самого виробу, а й через неправильне зберігання. Є кілька простих правил, як...