
Котлети – це універсальна м’ясна страва, яка відмінно підійде для обіду або вечері. Основний плюс полягає в тому, що вона чудово поєднується з різними гарнірами та овочевими салатами, передають Патріоти України.
Крім того, готуються котлети дуже просто. Достатньо змішати всі важливі компоненти, сформувати фарш, а потім лише посмажити. Але все ж таки одна деталь може викликати питання у молодих господарок. Пов’язано це з додаванням солі до м’ясної маси.
Скільки потрібно солі, щоби котлети були смачними?
Як зазначають досвідчені кулінари, на 1 кілограм м’яса для котлет потрібно взяти лише 2 чайні ложки солі без гірки. При цьому необхідно враховувати, що розраховується кількість солі на кілограм м’яса, а не фаршу. Пов’язано це з тим, що в останньому продукті можуть бути додаткові малосолені компоненти. Тому для фаршу слід брати менше солі.
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.