Ідеальна пропорція: Скільки рису та м’яса має бути в голубцях

Не кожний кулінар погодиться з тим, що голубці-напівфабрикати з кулінарії можуть стати повноцінною заміною домашньої кухні. Проте возитися з цією стравою у сучасних господарок не так вже й багато часу, до того ж, крім як з капустою, можна не вгадати з фаршем, і тоді голубці зникли, передають Патріоти України.

Розкажемо, як приготувати смачні голубці, які не нагадуватимуть рис із капустою.

Подробиці

Смачні голубці – це правильно вибрана та підготовлена капуста, а також майстерно замішаний фарш із дотриманням усіх пропорцій. Поговоримо про це.

Виявляється, наскільки голубці вийдуть соковитими, залежить зовсім не від кількості підливи, а від кількості рису у фарші.

Щоб догодити домочадцям, замішуйте фарш, дотримуючись наступної пропорції:

  • 70% фаршу
  • 30% рису.

Іншими словами, якщо у вас є один кілограм м’яса, його потрібно розбавити 220 г рисової крупи.

Пам’ятайте, що рис під час приготування розбухає, а тому навіть якщо вам здалося, що крупи недостатньо, більше не додавайте.

Крім того, для начинки голубців краще вибирайте кругле зерно, а ось подрібнений рис може перетворити страву на кашу.

Оцінять всі! Простіше простого - слойки з сосисками та сиром

четвер, 15 травень 2025, 18:13

Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...

Варто знати! Що обов'язково додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими і смачними

четвер, 15 травень 2025, 17:57

Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...