Не кожний кулінар погодиться з тим, що голубці-напівфабрикати з кулінарії можуть стати повноцінною заміною домашньої кухні. Проте возитися з цією стравою у сучасних господарок не так вже й багато часу, до того ж, крім як з капустою, можна не вгадати з фаршем, і тоді голубці зникли. Розкажемо, як приготувати смачні голубці, які не нагадуватимуть рис із капустою, передають Патріоти України.
Смачні голубці – це правильно вибрана та підготовлена капуста, а також майстерно замішаний фарш із дотриманням усіх пропорцій. Поговоримо про це. Виявляється, наскільки голубці вийдуть соковитими, залежить зовсім не від кількості підливи, а від кількості рису у фарші.
Щоб догодити домочадцям, замішуйте фарш, дотримуючись наступної пропорції:
Іншими словами, якщо у вас є один кілограм м’яса, його потрібно розбавити 220 г рисової крупи. Пам’ятайте, що рис під час приготування розбухає, а тому навіть якщо вам здалося, що крупи недостатньо, більше не додавайте. Крім того, для начинки голубців краще вибирайте кругле зерно, а ось подрібнений рис може перетворити страву на кашу.
Крупи є основою щоденного раціону багатьох родин, тому їх завжди купують про запас. Але нерідко трапляється неприємність: у банках чи пакетах з’являються дрібні жучки. Вони швидко псують запаси і можуть поширюватися на інші продукти, передають Патріоти...
Ви помічали, що після певної їжі хочеться посміхатися і навіть більше енергії? Харчування може сильно впливати на емоційний стан. Ось список продуктів, які допомагають підняти настрій і боротися зі стресом, передають Патріоти України. Какао стимулює ви...