Картопля і куряче м’ясо дуже "дружать", особливо в тому випадку, якщо страву ще приправити сметаною або зробити смачний сметанний соус, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Картоплю чистимо і ріжемо часточками або кружечками. Заправляємо сметаною, сіллю, перцем та іншими спеціями, добре перемішуємо і викладаємо у форму для запікання.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, кладемо на картоплю.
Розігрів духовки – 200 градусів.
Ніжки змащуємо сметаною зі спеціями і сіллю, перцем, викладаємо на цибулю і ставимо форму в духовку.
Через 20 хвилин виймаємо, ніжки перевертаємо і знову запікаємо 20 хвилин.
Порада: при подачі посипаємо свіжою зеленню і часником. Можна ще раз зробити сметанний соус, тільки змішати його з тертим маринованим огірочком і подрібненим часником або свіжим тертим огірком.
Апельсиновий сік - джерело вітаміну С, корисний для імунітету та серця. Проте чи впливає час вживання соку на набір ваги? Дослідники з Кельнського університету провели експеримент, який показав, передають Патріоти України. Вчені радять вживати 100% нат...
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...