Ідеальна вечеря! Картопля з куркою в сметанному соусі

Картопля і куряче м’ясо дуже "дружать", особливо в тому випадку, якщо страву ще приправити сметаною або зробити смачний сметанний соус, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • ніжки курячі – 7-8 шт;
  • картопля – 1 кг;
  • сметана – 5-6 ст.л;
  • цибуля – 1 шт;
  • сіль, перець, хмелі – сунелі, каррі за смаком.

Процес приготування картоплі з куркою

Картоплю чистимо і ріжемо часточками або кружечками. Заправляємо сметаною, сіллю, перцем та іншими спеціями, добре перемішуємо і викладаємо у форму для запікання.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, кладемо на картоплю.

Розігрів духовки – 200 градусів.

Ніжки змащуємо сметаною зі спеціями і сіллю, перцем, викладаємо на цибулю і ставимо форму в духовку.

Через 20 хвилин виймаємо, ніжки перевертаємо і знову запікаємо 20 хвилин.

Порада: при подачі посипаємо свіжою зеленню і часником. Можна ще раз зробити сметанний соус, тільки змішати його з тертим маринованим огірочком і подрібненим часником або свіжим тертим огірком.

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...