Булгур – це надзвичайно смачна каша та універсальний гарнір. Для того, щоб приготувати його не потрібно володіти особливими кулінарними талантами, адже готується крупа не важче, ніж рис чи та ж сама гречка. Але от смачний та ситний булгур точно внесе різноманіття у повсякденне меню. Для швидкого і одночасно небанального обіду чи вечері можна приготувати булгур з фрикадельками та овочами. Рецептом поділилася фудблогерка Тереченко Алла в Іnstagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Цибулю подрібнити та змішати з фаршем. Додати сіль та перець.
2. Сформувати фрикадельки та обсмажити з обох боків.
3. Додати суміш овочів та готувати приблизно 2-3 хвилини.
4. Промити та додати булгур.
5. Залити водою, додати спеції та вершкове масло. Готувати під кришкою з моменту закипання 25 хвилин.
Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...
Заморожені фрукти такі ж поживні, а іноді навіть більш, ніж свіжі, оскільки їх збирають у пікову стиглість і швидко заморожують, щоб зберегти поживні речовини. Вони є розумним вибором, що зменшує кількість відходів, завдяки їхньому тривалішому терміну ...