Ідеальна вечеря нашвидкуруч: Рецепт булгура із фрикадельками та овочами

Булгур – це надзвичайно смачна каша та універсальний гарнір. Для того, щоб приготувати його не потрібно володіти особливими кулінарними талантами, адже готується крупа не важче, ніж рис чи та ж сама гречка. Але от смачний та ситний булгур точно внесе різноманіття у повсякденне меню. Для швидкого і одночасно небанального обіду чи вечері можна приготувати булгур з фрикадельками та овочами. Рецептом поділилася фудблогерка Тереченко Алла в Іnstagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • булгур – 1 ст
  • фарш – 500 г
  • цибуля – 1 шт
  • вершкове масло – 15 г
  • рослинна олія – 1 ст. л.
  • суміш заморожених овочів – 300 г
  • сіль, перець, сухий часник, паприка

  • Спосіб приготування:

    1. Цибулю подрібнити та змішати з фаршем. Додати сіль та перець.

    2. Сформувати фрикадельки та обсмажити з обох боків.

    3. Додати суміш овочів та готувати приблизно 2-3 хвилини.

    4. Промити та додати булгур.

    5. Залити водою, додати спеції та вершкове масло. Готувати під кришкою з моменту закипання 25 хвилин.

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...