Ідеальна вечеря нашвидкуруч: Рецепт булгура із фрикадельками та овочами

Булгур – це надзвичайно смачна каша та універсальний гарнір. Для того, щоб приготувати його не потрібно володіти особливими кулінарними талантами, адже готується крупа не важче, ніж рис чи та ж сама гречка. Але от смачний та ситний булгур точно внесе різноманіття у повсякденне меню. Для швидкого і одночасно небанального обіду чи вечері можна приготувати булгур з фрикадельками та овочами. Рецептом поділилася фудблогерка Тереченко Алла в Іnstagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • булгур – 1 ст
  • фарш – 500 г
  • цибуля – 1 шт
  • вершкове масло – 15 г
  • рослинна олія – 1 ст. л.
  • суміш заморожених овочів – 300 г
  • сіль, перець, сухий часник, паприка

  • Спосіб приготування:

    1. Цибулю подрібнити та змішати з фаршем. Додати сіль та перець.

    2. Сформувати фрикадельки та обсмажити з обох боків.

    3. Додати суміш овочів та готувати приблизно 2-3 хвилини.

    4. Промити та додати булгур.

    5. Залити водою, додати спеції та вершкове масло. Готувати під кришкою з моменту закипання 25 хвилин.

Забудьте про це! ТОП-5 міфів про каву, у які не варто вірити

четвер, 18 вересень 2025, 10:12

Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...

Помилка, яка псує їжу: Що не можна зберігати на дверцятах холодильника

четвер, 18 вересень 2025, 9:15

Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...