Ідеальна вечеря! Відмінні вареники з капустою і грибами по-домашньому

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачних вареників, які сподобаються абсолютно всім, зазначають Патріоти України.

Вареники з моди не вийдуть ніколи. Ця страва улюблену багатьма, без всяких сумнівів. Пропонуємо вам на цей раз порадувати себе і своїх коханих варениками з капустою і грибами з приголомшливо смачним соусом. Він додасть гостроту і новизну. Навіть найвишуканіші гурмани оцінять цю страву гідно. Рекомендую всім спробувати таку смакоту.

Необхідні інгредієнти

  • 200 гр печериць
  • 600 гр борошна
  • 300 гр білокачанної капусти
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 7 столових ложок оливкової олії
  • 2 столові ложки гірчиці
  • 2 столові ложки каперсів
  • 4 столові ложки бальзамічного оцту
  • 1 чайна ложка цукрового піску
  • сіль за смаком
  • вода

Починаємо процес приготування вареників

В першу чергу тонко шаткуємо капусту. Потім очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо її.

Вимиваємо гриби і по потребі очищаємо. Після чого розрізаємо на четвертинки.

Розігріваємо сковороду з трьома столовими ложками оливкової олії. Відправляємо сюди підготовлені інгредієнти обжарюватися.

Тепер в окрему ємність відправляємо муку і, поступово вливаючи олію, замішуємо круте тісто.

Потім розкатуємо його в пласт і стаканчиком вирізаємо круглі заготовки.

Після чого по центру кожної розміщуємо трохи начинки і добре з’єднуємо краї.

Тепер відправляємо заготовки відварюватися в підсоленій воді до готовності.

В окрему ємність відправляємо гірчицю, оливкову олію, яка залишилася, цукровий пісок і оцет. Добре все перемішуємо до однорідності.

Після чого додаємо сюди каперси і знову все перемішуємо.

Перед подачею поливаємо вареники підготовленим соусом.

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...