Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачних вареників, які сподобаються абсолютно всім, зазначають Патріоти України.
Вареники з моди не вийдуть ніколи. Ця страва улюблену багатьма, без всяких сумнівів. Пропонуємо вам на цей раз порадувати себе і своїх коханих варениками з капустою і грибами з приголомшливо смачним соусом. Він додасть гостроту і новизну. Навіть найвишуканіші гурмани оцінять цю страву гідно. Рекомендую всім спробувати таку смакоту.
В першу чергу тонко шаткуємо капусту. Потім очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо її.
Вимиваємо гриби і по потребі очищаємо. Після чого розрізаємо на четвертинки.
Розігріваємо сковороду з трьома столовими ложками оливкової олії. Відправляємо сюди підготовлені інгредієнти обжарюватися.
Тепер в окрему ємність відправляємо муку і, поступово вливаючи олію, замішуємо круте тісто.
Потім розкатуємо його в пласт і стаканчиком вирізаємо круглі заготовки.
Після чого по центру кожної розміщуємо трохи начинки і добре з’єднуємо краї.
Тепер відправляємо заготовки відварюватися в підсоленій воді до готовності.
В окрему ємність відправляємо гірчицю, оливкову олію, яка залишилася, цукровий пісок і оцет. Добре все перемішуємо до однорідності.
Після чого додаємо сюди каперси і знову все перемішуємо.
Перед подачею поливаємо вареники підготовленим соусом.
Будемо відверті — страви з картоплі бувають сухі. Їх важко їсти, але ж і продукти шкода. В будь-якій незрозумілій кулінарній ситуації готуйте соус. Він врятує та ще й зробить страву фантастично смачною, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні...
Кекс на згущеному молоці готується швидко, а смак його пам’ятають довго. Ніжний, ароматний, з нотками торта “Молочна дівчинка”. Спробуйте приготувати, це так просто й смачно, передають Патріоти України. Для приготування кексу треба:. У глибокій мисці п...