Ідеальна вечеря! Відмінні вареники з капустою і грибами по-домашньому

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачних вареників, які сподобаються абсолютно всім, зазначають Патріоти України.

Вареники з моди не вийдуть ніколи. Ця страва улюблену багатьма, без всяких сумнівів. Пропонуємо вам на цей раз порадувати себе і своїх коханих варениками з капустою і грибами з приголомшливо смачним соусом. Він додасть гостроту і новизну. Навіть найвишуканіші гурмани оцінять цю страву гідно. Рекомендую всім спробувати таку смакоту.

Необхідні інгредієнти

  • 200 гр печериць
  • 600 гр борошна
  • 300 гр білокачанної капусти
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 7 столових ложок оливкової олії
  • 2 столові ложки гірчиці
  • 2 столові ложки каперсів
  • 4 столові ложки бальзамічного оцту
  • 1 чайна ложка цукрового піску
  • сіль за смаком
  • вода

Починаємо процес приготування вареників

В першу чергу тонко шаткуємо капусту. Потім очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо її.

Вимиваємо гриби і по потребі очищаємо. Після чого розрізаємо на четвертинки.

Розігріваємо сковороду з трьома столовими ложками оливкової олії. Відправляємо сюди підготовлені інгредієнти обжарюватися.

Тепер в окрему ємність відправляємо муку і, поступово вливаючи олію, замішуємо круте тісто.

Потім розкатуємо його в пласт і стаканчиком вирізаємо круглі заготовки.

Після чого по центру кожної розміщуємо трохи начинки і добре з’єднуємо краї.

Тепер відправляємо заготовки відварюватися в підсоленій воді до готовності.

В окрему ємність відправляємо гірчицю, оливкову олію, яка залишилася, цукровий пісок і оцет. Добре все перемішуємо до однорідності.

Після чого додаємо сюди каперси і знову все перемішуємо.

Перед подачею поливаємо вареники підготовленим соусом.

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...

Є нюанси! Як правильно квасити капусту, щоб вона довго зберігалась

понеділок, 15 грудень 2025, 7:45

Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...