Під час війни в Україні кожен з нас намагається приготувати щось смачне, ситне і швидке. Ми розповімо рецепт ідеальних коржів, які точно порадують близьких, передають Патріоти України.
Такі коржі виходять дуже ситними. Для приготування фінських коржів можна вибирати будь-які інгредієнти і начинку, яка є у вас вдома.
Вам потрібно:
Молоко нагріти на плиті та додати пакетик сухих дріжджів, перемішати і залишити на 8 хвилин.
В молоко додаємо цукор та добре перемішуємо.
Борошно просіяти двічі і додати порціями до молока, все добре перемішуючи.
Додаємо сметану 3 столові ложки і сіль.
Замісити м'яке тісто і поставити в тепле місце.
Розділити тісто на коржі на 6 або 7 частин.
Трохи додати борошна і розкачати в тонкі коржі.
Фінські коржі можна готувати в духовці при температурі 220 градусів.
Або смажити на оливковій олії під кришкою.
Якщо ви любите прозорий холодець і виключно біле м’ясо філе, то не думайте, що смачну основу можна зварити з курячої грудки. Хороша господиня знає, що для того, аби холодець був прозорим, ароматним і застиг добре навіть без желатину, треба дотримуватис...
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...