Кожна господиня має свій рецепт м'ясних кручеників. Кулінарка Ольга Мордовіна ділиться своїм. Каже, у процесі приготування м'ясо стає м'якеньким, соковитим. І головне, що не смажиться, а тушкується, передають Патріоти України.
Ідеальні крученики з курятини
Інгредієнти
Одне велике куряче філе
Спеції, які більше вам подобаються
Сіль, перець
1 яйце
Кріп
Морква
Перець солодкий
Цибуля
130−150 г твердого сиру
Кетчуп (томатний сік)
Олія
1 ч. л. паприки
1 ч. л. сухого часнику
Приготування
Нарізаємо філе (бажано, не грубими та не великими шматками). Відбиваємо, солимо, перчимо і притрушуємо улюбленими спеціями. Відставляємо на 15 хвилин, щоб промаринувалося. З 1 яйця + кріп + трішки молока + трішки борошна зробити омлет. Розрізати на таку кількість шматочків, скільки у вас вийшло м'яса. Сир потерти.
На шматочок м'яса кладемо омлетик, трішки сиру й закручуємо рулетиком. І так усі. Складаємо у посуд, додаємо моркву, перець, цибулю. Беремо кетчуп або можна томатний сік, десь 4−5 столових ложок. Додаємо 100 г води, трішки солі, цукру, олії, паприку, часник. Перемішуємо й заливаємо наші крученики. Накриваємо кришкою або фольгою — і на 30−35 хв. у духовку. Потім без кришки (фольги) ще 5 хвилин допікаємо.
Смачного!
Молочні пончики, приготовлені вдома, будуть смачними та ніжними, якщо зробити правильне тісто. Повітряні, м’які, ароматні вироби порадують вас під час чаювання, передають Патріоти України. Для приготування пончиків беремо:. До молока додайте дріжджі та...
Млинці полюбляють всі. Їх готують з різними начинками, солоними й солодкими. Якщо в будинку є діти, то буває так, що поки всі млинці випечуться, дітвора вже частину з них з’їла ще гарячими. Такі вони смачні і без будь-якої начинки. Ми звикли що до млин...