
Приготувати таку закуску зможе кожен, а виходить вона поживною, корисною і добре смакує із будь-яким ароматним хлібом та салатом, зазначають Патріоти України.
Замочіть квасолю на ніч. Вранці злийте із неї воду, залийте чистою та варіть до готовності (вона повинна бути м'якою). Зцідіть воду із квасолі.
Частину цибулі пасеруйте на пательні у невеликій кількості олії. Іншу частина наріжте невеликими шматочками.
Квасолю, пасеровану цибулю, сиру нарізану цибулю та часник пропустіть через м’ясорубку або скористайтесь блендером. У вас повинна вийти однорідна кремова маса.
Заправте паштет сіллю та чорним меленим перцем. Перемішайте та поставте до холодильника приблизно на годину.
Медики-дослідники, які раніше пояснювали, чому не рекомендується пити каву натще, назвали фрукти, які варто вживати тим, хто піклується про здоров'я серця, передають Патріоти України. У першу чергу, як пише ресурс parade.com, фрукти допоможуть людям, я...
Багато продуктів, які ми вважаємо здоровими, насправді містять прихований цукор. Він додається для покращення смаку, текстури або терміну зберігання, але шкодить організму, підвищуючи ризик зайвої ваги, проблем із зубами та рівнем цукру в крові, переда...