Ідеально до чаю! Дивовижна сирна запіканка з ананасами і родзинками

Таку запіканку можна приготувати в якості легкого десерту, а можна подати на сніданок. Виходить вона в міру солодкою, ніжною і шалено смачною, зазначають Патріоти України.

Продукти, які потрібні:

  • Одна банка консервованого ананаса кільцями;
  • Дві жмені світлих родзинок;
  • 750 г сиру домашнього;
  • Три ст. л. манки;
  • Кірка одного лимона;
  • 100 г масла вершкового;
  • Три яйця;
  • Шість ст. л. цукру.

Починаємо готувати запіканку:

Насамперед включаємо духовку на 180 °. Яйця розбиваємо в глибокий посуд, всипаємо в них чотири ст. л. цукру і збиваємо. Масло розтоплюємо і вливаємо в яєчну масу. Туди ж всипаємо манку і мішаємо. Кладемо в масу сир, всипаємо терту лимонну кірку і вимішуємо.

Тепер кладемо родзинки, які перед цим потрібно помити.Беремо форму, промазуємо вершковим маслом і викладаємо сирну масу, а на неї колечка ананаса і посипаємо залишками цукру. Духовка вже нагрілася, тому можна поміщати запіканку. Печемо її приблизно 45 хвилин.

Прості правила: Як варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися

субота, 7 червень 2025, 12:12

Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...

Буде як у ресторані: Як посмажити рибу з хрусткою скоринкою з борошном та в клярі на сковороді

субота, 7 червень 2025, 11:12

Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...