Торт із листкового тіста зі свіжими ягодами та збитими вершками. Аромат у десерту стоїть просто дивовижний, десерт ідеально виходить і завжди всім подобається, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
Процес приготування
З тіста розгортаємо кола, змащуємо водою і посипаємо цукром, проколюємо виделкою. Таких кіл має вийти 2 штуки і одне з них ріжемо на трикутники, вийде 12 – 14 штук. Також змащуємо водою та посипаємо цукром.
Випікаємо при 200 градусах близько 15-20 хвилин.
Ягоди змішуємо з цукром та крохмалем, лимонним соком і варимо до густини.
Вершки збиваємо, додаємо цукрову пудру та збиваємо міксером до густого стану.
Додаємо в масу йогурт і збиваємо крем до однорідності.
Формуємо торт у кільці, викладаємо корж, на нього крем ягідний сироп та накриваємо кремом.
Зверху викладаємо трикутники із запеченого тіста.
Накриваємо торт плівкою та відправляємо в холодильник, щоб він застиг і стабілізувався. Буде достатньо трьох годин.
Забираємо кільце і ріжемо торт порційними шматочками, подаємо до столу.
Багато господинь помилково вважають, що зварити ідеальний бульйон дуже легко: достатньо залити курку водою і поставити на вогонь. Але насправді тут є низка нюансів, без дотримання яких неможливо приготувати ідеальний бульйон, передають Патріоти України...
При смаженні картоплі найважливішим і складним завданням є збереження хрусткої скоринки. Сам коренеплід при цьому всередині має залишитись м’яким та ніжним. Завдяки таким контрастам текстур та смаків страва є такою затребуваною та популярною, передають...