Торт із листкового тіста зі свіжими ягодами та збитими вершками. Аромат у десерту стоїть просто дивовижний, десерт ідеально виходить і завжди всім подобається, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
Процес приготування
З тіста розгортаємо кола, змащуємо водою і посипаємо цукром, проколюємо виделкою. Таких кіл має вийти 2 штуки і одне з них ріжемо на трикутники, вийде 12 – 14 штук. Також змащуємо водою та посипаємо цукром.
Випікаємо при 200 градусах близько 15-20 хвилин.
Ягоди змішуємо з цукром та крохмалем, лимонним соком і варимо до густини.
Вершки збиваємо, додаємо цукрову пудру та збиваємо міксером до густого стану.
Додаємо в масу йогурт і збиваємо крем до однорідності.
Формуємо торт у кільці, викладаємо корж, на нього крем ягідний сироп та накриваємо кремом.
Зверху викладаємо трикутники із запеченого тіста.
Накриваємо торт плівкою та відправляємо в холодильник, щоб він застиг і стабілізувався. Буде достатньо трьох годин.
Забираємо кільце і ріжемо торт порційними шматочками, подаємо до столу.
Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...