Ідеально на вечерю! Картопляна запіканка з фаршем - сподобається всім

Сьогодні у нас такий простий і смачний в приготуванні рецепт. Всі продукти доступні, ви витратите зовсім небагато часу і отримаєте апетитну і смачну страву, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти:

Для фаршу:

  • М’ясо – 500 г.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль і перець за смаком

Для приготування:

  • Картопля – 4 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сир – 150 г.
  • Перець, сіль, сметана, майонез за смаком

Покроковий процес приготування:

Форму змащуємо олією, зовсім небагато.

До фаршу додамо подрібнені цибулю і часник і трохи посолимо, поперчимо, добре перемішаємо.

Фарш викладаємо на дно форми.

Змішаємо сметану і майонез, я взяла приблизно по 100 грам і трохи змастимо фарш.

Цибулю наріжемо півкільцями і розподілимо по фаршу.

Картопля наріжемо тонкими півкільцями, розподіляємо по цибулі, посолимо і поперчимо.

Викладаємо шматочки помідорів та змащуємо соусом.

Зверху посипаємо натертим сиром та накриваємо фольгою.

Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 220 градусів 40 хвилин. Смачного!

Краща, ніж магазинна! Як замаринувати скумбрію, щоб їсти через 30 хвилин

четвер, 2 травень 2024, 11:13

Якщо ви хочете швидко приготувати скумбрію у маринованому вигляді, то цей рецепт - ваша знахідка. Пів години - і рибка готова, передають Патріоти України. Обов’язково при такому приготуванні порізати скумбрію шириною не більше, ніж 5 мм. Це для того, щ...

Додайте лише один інгредієнт! Ось як звичайний розсольник приготувати ще смачнішим

четвер, 2 травень 2024, 10:12

Розсольник - один із найсмачніших супів. Сьогодні розповідаємо про деякі хитрощі у приготуванні смачного та наваристого розсольника, з невеликими нюансами, передають Патріоти України. Деякі не люблять розсольник, тому що в його складі перлова крупа. Я...