Необхідні продукти:
Для фаршу:
- М’ясо – 500 г.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Сіль і перець за смаком
Для приготування:
- Картопля – 4 шт.
- Помідор – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Сир – 150 г.
- Перець, сіль, сметана, майонез за смаком
Покроковий процес приготування:
Форму змащуємо олією, зовсім небагато.
До фаршу додамо подрібнені цибулю і часник і трохи посолимо, поперчимо, добре перемішаємо.
Фарш викладаємо на дно форми.
Змішаємо сметану і майонез, я взяла приблизно по 100 грам і трохи змастимо фарш.
Цибулю наріжемо півкільцями і розподілимо по фаршу.
Картопля наріжемо тонкими півкільцями, розподіляємо по цибулі, посолимо і поперчимо.
Викладаємо шматочки помідорів та змащуємо соусом.
Зверху посипаємо натертим сиром та накриваємо фольгою.
Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 220 градусів 40 хвилин. Смачного!