"Ідеально у першій половині дня": Рецепт "легкого перекусу" від тренерки "Зважених та щасливих"

Тренер «Зважених та щасливих» Марина Боржемська поділилася рецептом легкої закуски, передають Патріоти України.

«Її можна приготувати як собі, так і на стіл для гостей» , — написала вона в Instagram і додала, що такий перекус добре підійде для першої половини дня.

Інгредієнти:
  • Свіжий базилік (або інша зелень);
  • Кілька кілець помідорів;
  • Чорний перець, сіль;
  • Оливкова олія;
  • Темний хліб;
  • Декілька шматочків моцарелли;
  • Часник.
Приготування:
  • Підсушити хліб у духовці, натерти часником.
  • Викласти кільця моцарелли, зверху — кільця томату.
  • Збризнути оливковою олією, посипати чорним перцем і сіллю.
  • Прикрасити зеленню.

З кабачкової ікри можна приготувати смачний суп всього за 5 хвилин

п’ятниця, 31 січень 2025, 13:00

Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...

Господиням на замітку! Як варити яйця, щоб їх очистити за пару секунд

п’ятниця, 31 січень 2025, 12:00

Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...