Тренер «Зважених та щасливих» Марина Боржемська поділилася рецептом легкої закуски, передають Патріоти України.
«Її можна приготувати як собі, так і на стіл для гостей» , — написала вона в Instagram і додала, що такий перекус добре підійде для першої половини дня.
Інгредієнти:
- Свіжий базилік (або інша зелень);
- Кілька кілець помідорів;
- Чорний перець, сіль;
- Оливкова олія;
- Темний хліб;
- Декілька шматочків моцарелли;
- Часник.
Приготування:
- Підсушити хліб у духовці, натерти часником.
- Викласти кільця моцарелли, зверху — кільця томату.
- Збризнути оливковою олією, посипати чорним перцем і сіллю.
- Прикрасити зеленню.
Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...
Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...