
Тренер «Зважених та щасливих» Марина Боржемська поділилася рецептом легкої закуски, передають Патріоти України.
«Її можна приготувати як собі, так і на стіл для гостей» , — написала вона в Instagram і додала, що такий перекус добре підійде для першої половини дня.
Інгредієнти:
- Свіжий базилік (або інша зелень);
- Кілька кілець помідорів;
- Чорний перець, сіль;
- Оливкова олія;
- Темний хліб;
- Декілька шматочків моцарелли;
- Часник.
Приготування:
- Підсушити хліб у духовці, натерти часником.
- Викласти кільця моцарелли, зверху — кільця томату.
- Збризнути оливковою олією, посипати чорним перцем і сіллю.
- Прикрасити зеленню.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...