"Ідеально у першій половині дня": Рецепт "легкого перекусу" від тренерки "Зважених та щасливих"

Тренер «Зважених та щасливих» Марина Боржемська поділилася рецептом легкої закуски, передають Патріоти України.

«Її можна приготувати як собі, так і на стіл для гостей» , — написала вона в Instagram і додала, що такий перекус добре підійде для першої половини дня.

Інгредієнти:
  • Свіжий базилік (або інша зелень);
  • Кілька кілець помідорів;
  • Чорний перець, сіль;
  • Оливкова олія;
  • Темний хліб;
  • Декілька шматочків моцарелли;
  • Часник.
Приготування:
  • Підсушити хліб у духовці, натерти часником.
  • Викласти кільця моцарелли, зверху — кільця томату.
  • Збризнути оливковою олією, посипати чорним перцем і сіллю.
  • Прикрасити зеленню.

Чому грибний суп може гірчити

четвер, 25 грудень 2025, 19:06

Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.

Найкращий чай для печінки - пийте до трьох чашок на день

четвер, 25 грудень 2025, 18:13

Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...