"Ідеально у першій половині дня": Рецепт "легкого перекусу" від тренерки "Зважених та щасливих"

Тренер «Зважених та щасливих» Марина Боржемська поділилася рецептом легкої закуски, передають Патріоти України.

«Її можна приготувати як собі, так і на стіл для гостей» , — написала вона в Instagram і додала, що такий перекус добре підійде для першої половини дня.

Інгредієнти:
  • Свіжий базилік (або інша зелень);
  • Кілька кілець помідорів;
  • Чорний перець, сіль;
  • Оливкова олія;
  • Темний хліб;
  • Декілька шматочків моцарелли;
  • Часник.
Приготування:
  • Підсушити хліб у духовці, натерти часником.
  • Викласти кільця моцарелли, зверху — кільця томату.
  • Збризнути оливковою олією, посипати чорним перцем і сіллю.
  • Прикрасити зеленню.

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...

А ви це знали? Чому насіння соняшнику зеленіє після випічки - пояснюють експерти

понеділок, 24 листопад 2025, 16:17

Насіння соняшнику - популярний і корисний інгредієнт для салатів, випічки та перекусів. Іноді воно зеленіє після термічної обробки, що викликає занепокоєння у господинь. Але чи означає це, що хліб або насіння зіпсовані, передають Патріоти України. Зеле...