Смачний та ароматний салат можна подавати до столу як самостійну страву або їсти з різноманітними м'ясними стравами, радять Патріоти України.
Рецепт салату із зелених помідорів на зиму
Час: 14 годин
Порції: 12
Інгредієнти:
Приготування:
Ретельно помийте та почистіть помідори від плодоніжок. Розріжте кожен помідор на 4 частини.
Очищену моркву натріть на грубій тертці, додайте до помідорів та перемішайте.
Ріпчасту цибулю наріжте кільцями та змішайте з рештою овочів.
Додайте спеції до овочів: сіль, цукор, перець та лаврові листочки. Залийте олією та оцтом та залишіть маринуватися на 12 годин. За цей час помідори повинні, як слід просочитися сіллю, цукром, олією.
Перекладіть салат у каструлю та тушкуйте на середньому вогні 30 хвилин.
Для салату краще підготувати невеликі банки – 500 мілілітрів.
Підігріті та стерилізовані банки наповніть готовим салатом і відразу ж закрийте кришками. Переверніть їх догори дном та вкрийте теплим рушником. Залишіть салат охолоджуватися при кімнатній температурі.
Готовий салат зберігайте в темному та прохолодному місці. Смачного!
Щоб позбутися зайвих кілограмів, не обов’язково голодувати. Дієтологи наголошують: головне — правильно обирати продукти, які активізують обмін речовин і допомагають тілу спалювати жири природним шляхом, передають Патріоти України. Яйця. Найкраще джерел...
Низький гемоглобін (анемія) проявляється слабкістю, втомою, запамороченням, блідістю шкіри та задишкою, оскільки організм недоотримує кисень. Підняти рівень гемоглобіну може вживання деяких продуктів, багатих на залізо, передають Патріоти України. Прод...