Ідеальний до м'яса та як самостійна закуска: Ароматний салат із зелених помідорів на зиму

Смачний та ароматний салат можна подавати до столу як самостійну страву або їсти з різноманітними м'ясними стравами, радять Патріоти України.

Рецепт салату із зелених помідорів на зиму

  • Час: 14 годин
  • Порції: 12

Інгредієнти:


Приготування:

  • Ретельно помийте та почистіть помідори від плодоніжок. Розріжте кожен помідор на 4 частини.
  • Очищену моркву натріть на грубій тертці, додайте до помідорів та перемішайте.
  • Ріпчасту цибулю наріжте кільцями та змішайте з рештою овочів.
  • Додайте спеції до овочів: сіль, цукор, перець та лаврові листочки. Залийте олією та оцтом та залишіть маринуватися на 12 годин. За цей час помідори повинні, як слід просочитися сіллю, цукром, олією.
  • Перекладіть салат у каструлю та тушкуйте на середньому вогні 30 хвилин.
  • Для салату краще підготувати невеликі банки – 500 мілілітрів.
  • Підігріті та стерилізовані банки наповніть готовим салатом і відразу ж закрийте кришками. Переверніть їх догори дном та вкрийте теплим рушником. Залишіть салат охолоджуватися при кімнатній температурі.
  • Готовий салат зберігайте в темному та прохолодному місці. Смачного!
Джерело: 24 канал

ТОП-10 продуктів, які потрібно їсти для здорового серця - поради кардіологів

п’ятниця, 7 листопад 2025, 13:10

Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...

Що таке паста Амосова і чому її називають “вітамінною бомбою” для серця

п’ятниця, 7 листопад 2025, 12:45

Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...