Ідеальний до м'яса та як самостійна закуска: Ароматний салат із зелених помідорів на зиму

Смачний та ароматний салат можна подавати до столу як самостійну страву або їсти з різноманітними м'ясними стравами, радять Патріоти України.

Рецепт салату із зелених помідорів на зиму

  • Час: 14 годин
  • Порції: 12

Інгредієнти:


Приготування:

  • Ретельно помийте та почистіть помідори від плодоніжок. Розріжте кожен помідор на 4 частини.
  • Очищену моркву натріть на грубій тертці, додайте до помідорів та перемішайте.
  • Ріпчасту цибулю наріжте кільцями та змішайте з рештою овочів.
  • Додайте спеції до овочів: сіль, цукор, перець та лаврові листочки. Залийте олією та оцтом та залишіть маринуватися на 12 годин. За цей час помідори повинні, як слід просочитися сіллю, цукром, олією.
  • Перекладіть салат у каструлю та тушкуйте на середньому вогні 30 хвилин.
  • Для салату краще підготувати невеликі банки – 500 мілілітрів.
  • Підігріті та стерилізовані банки наповніть готовим салатом і відразу ж закрийте кришками. Переверніть їх догори дном та вкрийте теплим рушником. Залишіть салат охолоджуватися при кімнатній температурі.
  • Готовий салат зберігайте в темному та прохолодному місці. Смачного!
Джерело: 24 канал

А ви це знали? Навіщо додавати молоко при варінні рису

неділя, 8 червень 2025, 12:07

З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передаю...

Два інгредієнти, які допоможуть отримати соковиту свинину в духовці

неділя, 8 червень 2025, 11:12

Додайте ще один чудовий рецепт у свою кулінарну книгу. Дізнайтеся, як приготувати ситну та смачну закуску – запечену свинину. Страва подається в гарячому вигляді і як холодна закуска. Свинина відмінно «впишеться» до інших страв на столі, підійде як пер...