Смачний та ароматний салат можна подавати до столу як самостійну страву або їсти з різноманітними м'ясними стравами, радять Патріоти України.
Рецепт салату із зелених помідорів на зиму
Час: 14 годин
Порції: 12
Інгредієнти:
Приготування:
Ретельно помийте та почистіть помідори від плодоніжок. Розріжте кожен помідор на 4 частини.
Очищену моркву натріть на грубій тертці, додайте до помідорів та перемішайте.
Ріпчасту цибулю наріжте кільцями та змішайте з рештою овочів.
Додайте спеції до овочів: сіль, цукор, перець та лаврові листочки. Залийте олією та оцтом та залишіть маринуватися на 12 годин. За цей час помідори повинні, як слід просочитися сіллю, цукром, олією.
Перекладіть салат у каструлю та тушкуйте на середньому вогні 30 хвилин.
Для салату краще підготувати невеликі банки – 500 мілілітрів.
Підігріті та стерилізовані банки наповніть готовим салатом і відразу ж закрийте кришками. Переверніть їх догори дном та вкрийте теплим рушником. Залишіть салат охолоджуватися при кімнатній температурі.
Готовий салат зберігайте в темному та прохолодному місці. Смачного!
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...