Американська кухня не так популярна, як італійська, китайська або французька, але і вона представлена широким асортиментом страв. Одна з них — салат "Коулсло". Легкий, смачний, корисний, він став класикою на просторах США. Його подають до м'яса гриль і смаженої птиці, використовують для приготування хотдогів і гамбургерів. Жодне барбекю, де б воно не проводилося, не минає без цього салату, зазначають Патріоти України.
За великим рахунком "Коулсло" — це звичайний капустяний салат із незвичайною заправкою. Сама назва, адаптована в англійській мові і що прийшла з нідерландської, так і перекладається "салат із капусти".
Капусту нашаткувати тонкою соломкою, трохи присолити і злегка обім'яти.
Так само тонкою довгою соломкою нарізати моркву або натерти її на тертушці для корейської моркви. Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
Сметану з'єднати з майонезом, додати йогурт, гірчицю, цукор, влити оцет, посолити, поперчити і вимішати до однорідного стану. Заправка повинна вийти кисло-солодкою і злегка гострою.
Підготовлені овочі з'єднати, полити заправкою і акуратно перемішати.
Салат можна приготувати з двома видами капусти, замінивши частину білокачанної капусти червонокачанною.
Іноді в салат "Коулсло" додають корінь селери, буряк, редис, зелень, яблука, родзинки.
Яблучний оцет можна замінити бальзамічним або лимонним соком.
Готовий салат за бажання притрусіть насінням соняшника або гарбуза, льону або кмину.
Макаронні вироби часто використовуються як базовий гарнір або ж входять до складу перших страв, тому важливо навчитися їх правильно готувати, передають Патріоти України. Інструкції з варіння, як правило, вказуються на упаковці, проте виробники ніколи н...
Гаряча чашка чаю може не лише створити відчуття спокою, а й реально знизити рівень тривожності завдяки активним сполукам у його складі. Хоча люди використовують чай для заспокоєння століттями, наука лише зараз підтверджує його вплив на психічне здоров’...