М'ясні салати вже давно припинили бути просто закусками. Їх цілком можна подавати як основну страву на сніданок. Салат із курячим філе і печерицями, доповнений яйцями, сиром, салатом і ківі, гарантує насолоду смакових рецепторів, чудовий настрій та забезпечить запас енергії на цілий день, зазначають Патріоти України.
Печериці нарізати пластинками і обсмажити в олії разом із подрібненою цибулиною. Курячі грудки відварити або запекти. Яйця зварити круто.
Сметану з'єднати з йогуртом, додати гірчицю, влити лимонний сік, посолити, поперчити і вимішати до однорідного стану.
На широкому блюді розкласти листя салату, на них укласти смажені гриби і покрити їх заправкою. Потім викласти шар нарізаної кубиками курятини, промазати його заправкою, шар подрібнених яєць, які також змастити сметанним соусом і притрусити натертим на дрібній тертці пармезаном. Поверх сиру розкласти нарізаний трикутниками ківі.
Печериці можна замінити лісовими грибами, салат айсберг — пекінською капустою, а сметанний соус — майонезом.
Щоб приготувати цей смачний десерт, достатньо простих продуктів: молока, яєць, цукру, крохмалю і 20 хвилин часу, передають Патріоти України. Інгредієнти на одну порцію:Молоко – 250 млКрохмаль – 1 ст. л.Цукор – 1 ст. л.Яйце(жовток) – 1 шт.Ваніль, сіль. ...
Тарталетки – борошняні «кошики», що апетитно виглядають, в них можна покласти начинку, передають Патріоти України. Начинити їх можна як солодощами (наприклад, варенням), так і несолодкими продуктами (кисломолочний сир, ікра). Тарталетки продаються у ма...