М'ясні салати вже давно припинили бути просто закусками. Їх цілком можна подавати як основну страву на сніданок. Салат із курячим філе і печерицями, доповнений яйцями, сиром, салатом і ківі, гарантує насолоду смакових рецепторів, чудовий настрій та забезпечить запас енергії на цілий день, зазначають Патріоти України.
Печериці нарізати пластинками і обсмажити в олії разом із подрібненою цибулиною. Курячі грудки відварити або запекти. Яйця зварити круто.
Сметану з'єднати з йогуртом, додати гірчицю, влити лимонний сік, посолити, поперчити і вимішати до однорідного стану.
На широкому блюді розкласти листя салату, на них укласти смажені гриби і покрити їх заправкою. Потім викласти шар нарізаної кубиками курятини, промазати його заправкою, шар подрібнених яєць, які також змастити сметанним соусом і притрусити натертим на дрібній тертці пармезаном. Поверх сиру розкласти нарізаний трикутниками ківі.
Печериці можна замінити лісовими грибами, салат айсберг — пекінською капустою, а сметанний соус — майонезом.
З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...
Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...