Якщо ви не знаєте, що приготувати для ситного обіду, завжди вибирайте м'ясо. По-перше, це дуже корисний продукт, який можна вибрати на будь-який смак, по-друге, – готувати можна по-різному: варити, смажити, запікати з овочами, додавати в супи, салати. Фахівчиня із харчування Лана Форе поділилася на своєму сайті рецептом ідеальної м'ясної страви з овочами для обіду, яку ви з легкістю зможете приготувати, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Заздалегідь замаринуйте м'ясо: вичавіть 2-3 зубчики часнику, додайте сіль й добре розітріть, туди ж додайте мелені спеції, 1/2 ч. л. суміші відкладіть, решту додайте в часник й добре розмішайте.
2. М'ясо наріжте невеликими шматочками, перекладіть у миску та обваляйте у спеціях із часником.
3. Додайте трохи олії або води, перемішайте й накрийте харчовою плівкою, поставте в холодильник на ніч.
4. Цибулю та перець поріжте невеликими шматочками.
5. Добре розігрійте сковороду, налийте олію, перекладіть замариноване м'ясо й тушкуйте на середньому вогні кілька хвилин, поки рідина майже не випарується.
6. Після додайте цибулю й перець, перемішайте й продовжуйте тушкувати, добре та регулярно помішуючи. Практично готове м'ясо посоліть, поперчіть, перемішайте, додайте подрібнену зелень та часник, знову перемішайте і накрийте кришкою.
7. Дістаньте томати й розімніть виделкою, додайте трохи спецій та перекладіть у сковороду до м'яса з овочами, перемішайте все й накрийте кришкою, тушкуйте ще 15-20 хвилин.
8. Помийте та розберіть на суцвіття броколі, стручкову квасолю розріжте навпіл й відправте в пароварку.
9. Збираємо страву: м'ясо викладіть на тарілку, посипте за бажанням ще зеленню, додайте овочі.
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...