Такі ватрушки готуються з курячого фаршу з невеликим додаванням борошна та йогурту. До начинки - тертий твердий сир. Автор рецепта - chef_pandos - радить не додавати одразу все борошно, а вводити поступово, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Як приготувати:
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Макарони та солоні огірки — досить неочікуване поєднання продуктів для однієї страви. Але це цікавий спосіб внести різноманіття. Далі в статті ви зможете дізнатися, яким чином можна покращити макарони та зробити їх надзвичайно смачними, передають Патрі...