Такі ватрушки готуються з курячого фаршу з невеликим додаванням борошна та йогурту. До начинки - тертий твердий сир. Автор рецепта - chef_pandos - радить не додавати одразу все борошно, а вводити поступово, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Як приготувати:
Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...
На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...