Ідеальний перекус за 30 хвилин! Простий рецепт м'ясних ватрушок із сиром

Такі ватрушки готуються з курячого фаршу з невеликим додаванням борошна та йогурту. До начинки - тертий твердий сир. Автор рецепта - chef_pandos - радить не додавати одразу все борошно, а вводити поступово, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Курячий фарш – 400 г
  • Сир – 150 г
  • Борошно – 200 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Петрушка
  • Натуральний йогурт – 100 г
  • Сіль, перець, спеції – за смаком

Як приготувати:

  1. Цибулю порізати дрібно. Сир натерти. До фаршу додати цибулю, близько 50 г сиру, яйце та йогурт. Посолити, поперчити, додати спеції. Ретельно перемішати.
  2. Додати борошно і перемішати.
  3. Деко застелити пергаментним папером. Вологими руками сформувати кульки, викласти їх на деко, зробити заглибини. Відправити до духовки на 15-20 хвилин за 180 градусів.
  4. За 15-20 хвилин дістати деко, в поглиблення покласти сир і листя петрушки. Готувати ще 5 хвилин.

ТОП-3 продукти, які треба додати у фарш, щоб він вийшов більш смачним та ароматним

вівторок, 13 травень 2025, 0:12

Будь-який кулінар знає, що в хорошому фарші має бути не лише подрібнене м’ясо. Важливо додати й інші компоненти, без яких м’ясна основа не буде цілісною, а страви з неї не вийдуть пишними, соковитими та смачними, передають Патріоти України. Використан...

Смакота! Тягучі сирні оладки за 15 хвилин на сніданок чи вечерю

понеділок, 12 травень 2025, 23:45

Щоб трудові будні не здавалися похмурими, нудними і несмачними, достатньо почати ранок з смачного та ситного сніданку, передають Патріоти України. Пропонуємо універсальний рецепт, для сніданку, вечері, перекушування. Він настільки швидкий у виконанні, ...