Запечений гарбуз — це ідеальний варіант гарніру і до рибних, і до м’ясних страв, також це прекрасне пісне блюдо. Ароматний м’ясистий овоч з оливковою олією, сушеним базиліком і часником можна приготувати в духовці за 30 хвилин, зазначають Патріоти України.
Для запікання краще всього підходить горіховий гарбуз баттернат, але можна взяти будь-який сорт.
Складові:
Приготування:
Очищаємо гарбуз від шкірки і насіння, після чого нарізаємо великими шматочками або кубиками.
Розігріваємо в сковороді оливкове масло і висипаємо гарбуз. Обсмажуємо овоч на середньому вогні до рум’яної скоринки.
Додаємо всі спеції, томатну пасту, подрібнений часник, перемішуємо інгредієнти і обсмажуємо ще хвилину.
Розігріваємо духовку до 180 ° C. Перекладаємо гарбуз в форму для запікання і наливаємо на дно трохи води. Накриваємо форму фольгою і ставимо в духовку на 25−30 хв.
Готовий гарбуз можна прикрасити базиліком або кунжутом.
Апельсиновий сік - джерело вітаміну С, корисний для імунітету та серця. Проте чи впливає час вживання соку на набір ваги? Дослідники з Кельнського університету провели експеримент, який показав, передають Патріоти України. Вчені радять вживати 100% нат...
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...