Запечений гарбуз — це ідеальний варіант гарніру і до рибних, і до м’ясних страв, також це прекрасне пісне блюдо. Ароматний м’ясистий овоч з оливковою олією, сушеним базиліком і часником можна приготувати в духовці за 30 хвилин, зазначають Патріоти України.
Для запікання краще всього підходить горіховий гарбуз баттернат, але можна взяти будь-який сорт.
Складові:
Приготування:
Очищаємо гарбуз від шкірки і насіння, після чого нарізаємо великими шматочками або кубиками.
Розігріваємо в сковороді оливкове масло і висипаємо гарбуз. Обсмажуємо овоч на середньому вогні до рум’яної скоринки.
Додаємо всі спеції, томатну пасту, подрібнений часник, перемішуємо інгредієнти і обсмажуємо ще хвилину.
Розігріваємо духовку до 180 ° C. Перекладаємо гарбуз в форму для запікання і наливаємо на дно трохи води. Накриваємо форму фольгою і ставимо в духовку на 25−30 хв.
Готовий гарбуз можна прикрасити базиліком або кунжутом.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...