Ароматні та пишні пончики легко приготувати вдома, передають Патріоти України. До вашої уваги простий рецепт солодкого десерту від кулінарки Антоніни Паламарчук.
Для приготування:
380 г згущеного молока
2 яйця
450 г борошна
1 ч. л. розпушувача
щіпка солі
0,7 л соняшникової олії
цукрова пудра для посипання
В мисці з'єднуємо яйця і трохи солі, збиваємо до однорідності, додаємо згущене молоко, перемішуємо до об'єднання. В борошно додаємо розпушувач, потім його просіюємо в яєчну масу, замішуємо тісто. Його не потрібно довго вимішувати, головне, щоб об'єднались інгредієнти. Якщо після додавання тієї кількості борошна, що вказана в рецепті, тісто липне, додайте не більше 20−30 г. Головне, щоб не забили тісто зайвим борошном. Замотуємо у плівку та кладемо в холодильник на 20 хвилин.
Далі з тіста катаємо кульки за розміром не більше від перепелиного яйця (щоб гарно просмажувалися та не були сирими). Розігріваємо в каструльці соняшникову олію рафіновану (олія має бути добре нагрітою). Обжарюємо пончики на середньому вогні до золотистого кольору (обжарюйте не на великому вогні, щоб пончики просмажилися гарно в середині й не були сирими). Викладаємо на тацю, застелену паперовими рушниками, щоб ввібрали зайвий жир. Коли пончики охолонуть, зверху посипаємо цукровою пудрою.
Правильно приготовлені деруни порадують і дітей, і дорослих. Деруни зі смачною та хрумкою скоринкою – страва, яка стане окрасою обіднього столу, передають Патріоти України. Однак кулінари-аматори задаються питанням: «Яких правил треба дотримуватись для...
Якщо котлети не розвалилися на сковороді, вийшли цілісні, м’які, ніжні і соковиті, то можна з упевненістю говорити про кулінарний успіх. Справа в тому, що приготувати ідеальну м’ясну страву досить складно. У багатьох випадках страва втрачає цілісність ...