
Ароматні та пишні пончики легко приготувати вдома, передають Патріоти України. До вашої уваги простий рецепт солодкого десерту від кулінарки Антоніни Паламарчук.
Для приготування:
380 г згущеного молока
2 яйця
450 г борошна
1 ч. л. розпушувача
щіпка солі
0,7 л соняшникової олії
цукрова пудра для посипання
В мисці з'єднуємо яйця і трохи солі, збиваємо до однорідності, додаємо згущене молоко, перемішуємо до об'єднання. В борошно додаємо розпушувач, потім його просіюємо в яєчну масу, замішуємо тісто. Його не потрібно довго вимішувати, головне, щоб об'єднались інгредієнти. Якщо після додавання тієї кількості борошна, що вказана в рецепті, тісто липне, додайте не більше 20−30 г. Головне, щоб не забили тісто зайвим борошном. Замотуємо у плівку та кладемо в холодильник на 20 хвилин.
Далі з тіста катаємо кульки за розміром не більше від перепелиного яйця (щоб гарно просмажувалися та не були сирими). Розігріваємо в каструльці соняшникову олію рафіновану (олія має бути добре нагрітою). Обжарюємо пончики на середньому вогні до золотистого кольору (обжарюйте не на великому вогні, щоб пончики просмажилися гарно в середині й не були сирими). Викладаємо на тацю, застелену паперовими рушниками, щоб ввібрали зайвий жир. Коли пончики охолонуть, зверху посипаємо цукровою пудрою.
Багато хто вважає, що вживання води під час їди - це правильне розв'язання проблем з травленням. Згідно з цим популярним міфом, рідина розбавляє шлункову кислоту, уповільнюючи активність ферментів і призводячи до здуття живота. Це переконання настільки...
Нове дослідження китайських вчених показало, що дієта з періодичним обмеженням калорій може викликати значні зміни як у діяльності мозку, так і в складі кишкового мікробіому, передають Патріоти України. Це відкриття може стати ключем до ефективнішої бо...