Варшавські котлети - це поєднання яскравого смаку і ніжної текстури, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Печінку очищаємо, миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Сало теж наріжемо. Часник очищаємо від лушпиння і розділяємо на частки. Перемелюємо в м’ясорубці печінку, сало і часник. Солимо, перчимо і кладемо соду. Все перемішуємо. Додаємо борошно. Густота повинна бути схожою на сметану. Формуємо котлети за допомогою столової ложки.
Цибулю очищаємо, подрібнюємо і смажимо на сковороді окремо. Готові котлети перекладаємо в казан або термо стійку форму, додаємо смажену цибулю, сметану і ще трохи готуємо в духовці. Ось і весь рецепт. Неодмінно спробуйте приготувати таку смакоту.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Щоб банани не почорніли і втратили свої корисні властивості, їх потрібно зберігати певним чином. Розповідаємо, які умови зберігання підходять до цих плодів, передають Патріоти України. Удома зв’язку бананів потрібно одразу дістати з пакета, інакше вони...