Варшавські котлети - це поєднання яскравого смаку і ніжної текстури, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Печінку очищаємо, миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Сало теж наріжемо. Часник очищаємо від лушпиння і розділяємо на частки. Перемелюємо в м’ясорубці печінку, сало і часник. Солимо, перчимо і кладемо соду. Все перемішуємо. Додаємо борошно. Густота повинна бути схожою на сметану. Формуємо котлети за допомогою столової ложки.
Цибулю очищаємо, подрібнюємо і смажимо на сковороді окремо. Готові котлети перекладаємо в казан або термо стійку форму, додаємо смажену цибулю, сметану і ще трохи готуємо в духовці. Ось і весь рецепт. Неодмінно спробуйте приготувати таку смакоту.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...