
Варшавські котлети - це поєднання яскравого смаку і ніжної текстури, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Печінку очищаємо, миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Сало теж наріжемо. Часник очищаємо від лушпиння і розділяємо на частки. Перемелюємо в м’ясорубці печінку, сало і часник. Солимо, перчимо і кладемо соду. Все перемішуємо. Додаємо борошно. Густота повинна бути схожою на сметану. Формуємо котлети за допомогою столової ложки.
Цибулю очищаємо, подрібнюємо і смажимо на сковороді окремо. Готові котлети перекладаємо в казан або термо стійку форму, додаємо смажену цибулю, сметану і ще трохи готуємо в духовці. Ось і весь рецепт. Неодмінно спробуйте приготувати таку смакоту.
Чашка ароматної кави вранці для багатьох людей є одним з перевірених способів розпочати день. Вчені виявили, що кофеїн покращує пильність та реакцію, передають Патріоти України. Крім того, у дослідженнях канадських вчених йдеться про те, що кофеїн спри...
Не знаєте, що приготувати на обід? Гороховий суп - безпрограшний варіант, особливо якщо додати до нього копчені ребра. Саме вони надають страві глибокого, насиченого смаку та виразного аромату, передають Патріоти України з посиланням на. Рецептом поділ...