Варшавські котлети - це поєднання яскравого смаку і ніжної текстури, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Печінку очищаємо, миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Сало теж наріжемо. Часник очищаємо від лушпиння і розділяємо на частки. Перемелюємо в м’ясорубці печінку, сало і часник. Солимо, перчимо і кладемо соду. Все перемішуємо. Додаємо борошно. Густота повинна бути схожою на сметану. Формуємо котлети за допомогою столової ложки.
Цибулю очищаємо, подрібнюємо і смажимо на сковороді окремо. Готові котлети перекладаємо в казан або термо стійку форму, додаємо смажену цибулю, сметану і ще трохи готуємо в духовці. Ось і весь рецепт. Неодмінно спробуйте приготувати таку смакоту.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...