
Смачні огірки по-польськи, рецепт простий і дуже смачний, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Огірки помити і нарізати на кружечки, приблизно по сантиметру шириною.
2. Приготуємо маринад. Змішуємо 30 мілілітрів звичайної кип'яченої води, 30 мілілітрів рослинної олії, цукор 2 чайні ложки з невеликою гіркою, чайну ложку солі з великою гіркою, чорний мелений перець пів чайної ложки, 2 зубчики видавленого часнику, трохи зерен гірчиці, пів чайної ложечки червоного перцю і чайну ложку оцту. Все добре перемішати.
3. Тепер маринадом заливаємо огірки і все добре перемішуємо. Залишаємо на дві-три години періодично помішуючи, щоб соус розподілився рівномірно по огірках. Потім складаємо у банку і відправляємо в холодильник або в тарілку і на стіл.
Також ці огірочки можна заготовити на зиму, простерилізувавши банки і закатавши під кришку.
Подробиці дивіться в короткому відео.
Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...
Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...