
Смачні огірки по-польськи, рецепт простий і дуже смачний, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Огірки помити і нарізати на кружечки, приблизно по сантиметру шириною.
2. Приготуємо маринад. Змішуємо 30 мілілітрів звичайної кип'яченої води, 30 мілілітрів рослинної олії, цукор 2 чайні ложки з невеликою гіркою, чайну ложку солі з великою гіркою, чорний мелений перець пів чайної ложки, 2 зубчики видавленого часнику, трохи зерен гірчиці, пів чайної ложечки червоного перцю і чайну ложку оцту. Все добре перемішати.
3. Тепер маринадом заливаємо огірки і все добре перемішуємо. Залишаємо на дві-три години періодично помішуючи, щоб соус розподілився рівномірно по огірках. Потім складаємо у банку і відправляємо в холодильник або в тарілку і на стіл.
Також ці огірочки можна заготовити на зиму, простерилізувавши банки і закатавши під кришку.
Подробиці дивіться в короткому відео.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...