Смачні огірки по-польськи, рецепт простий і дуже смачний, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Огірки помити і нарізати на кружечки, приблизно по сантиметру шириною.
2. Приготуємо маринад. Змішуємо 30 мілілітрів звичайної кип'яченої води, 30 мілілітрів рослинної олії, цукор 2 чайні ложки з невеликою гіркою, чайну ложку солі з великою гіркою, чорний мелений перець пів чайної ложки, 2 зубчики видавленого часнику, трохи зерен гірчиці, пів чайної ложечки червоного перцю і чайну ложку оцту. Все добре перемішати.
3. Тепер маринадом заливаємо огірки і все добре перемішуємо. Залишаємо на дві-три години періодично помішуючи, щоб соус розподілився рівномірно по огірках. Потім складаємо у банку і відправляємо в холодильник або в тарілку і на стіл.
Також ці огірочки можна заготовити на зиму, простерилізувавши банки і закатавши під кришку.
Подробиці дивіться в короткому відео.
Плануєте варити варення? Оберіть правильний посуд - інакше замість корисної солодкої смакоти отримаєте отруйну суміш, передають Патріоти України. . Під час варіння фруктів виділяється кислота, яка вступає в реакцію з алюмінієм. У результаті утворюютьс...
Кавун - один із найулюбленіших літніх фруктів, який освіжає у спекотні дні. Але що робити, якщо залишилося багато кавуна, а з’їсти його відразу неможливо? Вихід - заморожування. Чи можна так робити, і які переваги це дає, передають Патріоти України. Чи...