Ідея для новорічного столу: Рецепт лінивого оселедця під шубою

Якщо дуже хочеться скуштувати легендарний салат "Шуба" під час новорічних свят, але бажання довго з нею возитися немає, можна приготувати просту закуску з оселедця та буряка. Інгредієнти майже ті ж самі, а технологія знчно простіша. Лише оселедець не під шубою, а на ній. Ідеєю приготування брускет з буряком та оселедцем поділилась salaty_zakuski в Instagram, передають Патріоти України.

  • буряк відварений – 1 шт
  • майонез
  • філе оселедця
  • чорний хліб – 8 шт
  • часник 1-2 зубчики
  • оливкова олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Буряк відварити і натерти на дрібній тертці.

2. Додати майонез та перемішати.

3. З хліба вирізати кола за допомогою форми або склянки.

4. Обсмажити з двох сторін на оливковій олії (або на сухій сковороді) до золотистої скоринки.

5. Кожен шматочок хліба натерти часником, викласти начинку з буряка і зверху покласти шматочок оселедця.

6. Бутерброди викласти на тарілку та за бажанням посипати зеленню.

Після кави вас хилить на сон? Ось чому улюблений напій може викликати втому

субота, 2 серпень 2025, 17:42

Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...

Смакота! Свиняча грудинка у соєвому соусі для святкового столу або просто на бутерброди

п’ятниця, 1 серпень 2025, 22:07

Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...