Якщо дуже хочеться скуштувати легендарний салат "Шуба" під час новорічних свят, але бажання довго з нею возитися немає, можна приготувати просту закуску з оселедця та буряка. Інгредієнти майже ті ж самі, а технологія знчно простіша. Лише оселедець не під шубою, а на ній. Ідеєю приготування брускет з буряком та оселедцем поділилась salaty_zakuski в Instagram, передають Патріоти України.
Спосіб приготування:
1. Буряк відварити і натерти на дрібній тертці.
2. Додати майонез та перемішати.
3. З хліба вирізати кола за допомогою форми або склянки.
4. Обсмажити з двох сторін на оливковій олії (або на сухій сковороді) до золотистої скоринки.
5. Кожен шматочок хліба натерти часником, викласти начинку з буряка і зверху покласти шматочок оселедця.
6. Бутерброди викласти на тарілку та за бажанням посипати зеленню.
Фітнес-тренерка Аніта Луценко розповіла УНІАН, які продукти варто вживати щодня, аби схуднути та втриматися у меншій вазі. Вона підкреслила важливість сезонних овочів, передають Патріоти України. Як зазначила експертка, кожного сезону є безліч овочів, ...
Найчастіше люди готують шашлик, особливо не замислюючись над способом його маринування та тим, як смажити м’ясо в подальшому. Проте, кожен етап приготування шашлику грає особливу роль у формуванні його кінцевого смаку, передають Патріоти України. Саме ...