Якщо дуже хочеться скуштувати легендарний салат "Шуба" під час новорічних свят, але бажання довго з нею возитися немає, можна приготувати просту закуску з оселедця та буряка. Інгредієнти майже ті ж самі, а технологія знчно простіша. Лише оселедець не під шубою, а на ній. Ідеєю приготування брускет з буряком та оселедцем поділилась salaty_zakuski в Instagram, передають Патріоти України.
Спосіб приготування:
1. Буряк відварити і натерти на дрібній тертці.
2. Додати майонез та перемішати.
3. З хліба вирізати кола за допомогою форми або склянки.
4. Обсмажити з двох сторін на оливковій олії (або на сухій сковороді) до золотистої скоринки.
5. Кожен шматочок хліба натерти часником, викласти начинку з буряка і зверху покласти шматочок оселедця.
6. Бутерброди викласти на тарілку та за бажанням посипати зеленню.
Ти, напевно, і так майстер у приготуванні шашлику, але, як відомо, досконалості немає меж! Тому редакція Prostoway вирішила зайвий раз нагадати грубі помилки у приготуванні смаженого м’яса, які найчастіше називають відомі кухарі та професійні шашличник...
Багато хто думає, що потяг до солодощів чи фастфуду - це просто слабкість характеру або відсутність сили волі. Проте науковці доводять: деякі продукти можуть діяти на мозок так само, як наркотики, передають Патріоти України. Вони стимулюють систему вин...