Ідея для новорічного столу: Рецепт лінивого оселедця під шубою

Якщо дуже хочеться скуштувати легендарний салат "Шуба" під час новорічних свят, але бажання довго з нею возитися немає, можна приготувати просту закуску з оселедця та буряка. Інгредієнти майже ті ж самі, а технологія знчно простіша. Лише оселедець не під шубою, а на ній. Ідеєю приготування брускет з буряком та оселедцем поділилась salaty_zakuski в Instagram, передають Патріоти України.

  • буряк відварений – 1 шт
  • майонез
  • філе оселедця
  • чорний хліб – 8 шт
  • часник 1-2 зубчики
  • оливкова олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Буряк відварити і натерти на дрібній тертці.

2. Додати майонез та перемішати.

3. З хліба вирізати кола за допомогою форми або склянки.

4. Обсмажити з двох сторін на оливковій олії (або на сухій сковороді) до золотистої скоринки.

5. Кожен шматочок хліба натерти часником, викласти начинку з буряка і зверху покласти шматочок оселедця.

6. Бутерброди викласти на тарілку та за бажанням посипати зеленню.

Розставлено крапки над "і": Чи потрібно знімати піну з картоплі

неділя, 18 травень 2025, 18:00

Більшість господинь, щойно бачать піну у каструлі, одразу хапаються за ложку. Але чи справді її потрібно прибирати під час варіння картоплі? Це питання виникає часто, а відповідь на нього не така вже й однозначна, передають Патріоти України. Редакція F...

Всього один продукт - і тушена капуста набуває абсолютно нового смаку

неділя, 18 травень 2025, 17:07

Капуста – наш вітамінний овоч, страви з якої частіше з‘являються на столі, особливо в нашому зимовому меню. Квашена, маринована, тушкована, або смажена, як гарнір та основна страва. Якщо додати до капусти, яку ви смажите одну спецію, це поліпшить та зм...