Ідея для новорічного столу: Рецепт лінивого оселедця під шубою

Якщо дуже хочеться скуштувати легендарний салат "Шуба" під час новорічних свят, але бажання довго з нею возитися немає, можна приготувати просту закуску з оселедця та буряка. Інгредієнти майже ті ж самі, а технологія знчно простіша. Лише оселедець не під шубою, а на ній. Ідеєю приготування брускет з буряком та оселедцем поділилась salaty_zakuski в Instagram, передають Патріоти України.

  • буряк відварений – 1 шт
  • майонез
  • філе оселедця
  • чорний хліб – 8 шт
  • часник 1-2 зубчики
  • оливкова олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Буряк відварити і натерти на дрібній тертці.

2. Додати майонез та перемішати.

3. З хліба вирізати кола за допомогою форми або склянки.

4. Обсмажити з двох сторін на оливковій олії (або на сухій сковороді) до золотистої скоринки.

5. Кожен шматочок хліба натерти часником, викласти начинку з буряка і зверху покласти шматочок оселедця.

6. Бутерброди викласти на тарілку та за бажанням посипати зеленню.

Варто включити в раціон! Фітнес-тренерка назвала головні продукти для схуднення

четвер, 25 квітень 2024, 8:24

Фітнес-тренерка Аніта Луценко розповіла УНІАН, які продукти варто вживати щодня, аби схуднути та втриматися у меншій вазі. Вона підкреслила важливість сезонних овочів, передають Патріоти України. Як зазначила експертка, кожного сезону є безліч овочів, ...

От у чому секрет! Як смажити шашлик, щоб він вийшов соковитим

четвер, 25 квітень 2024, 7:56

Найчастіше люди готують шашлик, особливо не замислюючись над способом його маринування та тим, як смажити м’ясо в подальшому. Проте, кожен етап приготування шашлику грає особливу роль у формуванні його кінцевого смаку, передають Патріоти України. Саме ...