Запечені овочі з котлетами — звучить так, ніби треба стояти біля плити та довго готувати. Насправді, цей варіант вечері досить простий. Вам треба просто скомпонувати інгредієнти і відправити їх всі разом готуватись. Ви займаєтесь своїми справами, а вечеря готується у духовці, передають Патріоти України.
Вам знадобляться наступні:
Все максимально просто. Помийте овочі та наріжте великими шматками або на такі, які вам до вподоби. В рецепті дані картопля, цибуля (біла або синя), кабачок, болгарський перець. Можна брати також помідор, баклажан. Головне, щоб вам смакувало. Змастіть овочі трохи рослинною олією, майонезом, йогуртом чи сметаною. Додайте спеції на ваш вибір. Посоліть. Викладіть у форму з фольгою чи пергаментним папером. Відправте в духовку готуватись до м’якості.
Курячий фарш з’єднайте з цибулею, часником, спеціями, сіллю. Перемішайте. Коли овочі будуть м’якими, викладіть на них котлетки з фаршу та поставте ще на 20-25 хвилин у духовку.
Вечеря готова. Можна подавати до столу. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...