Запечені овочі з котлетами — звучить так, ніби треба стояти біля плити та довго готувати. Насправді, цей варіант вечері досить простий. Вам треба просто скомпонувати інгредієнти і відправити їх всі разом готуватись. Ви займаєтесь своїми справами, а вечеря готується у духовці, передають Патріоти України.
Вам знадобляться наступні:
Все максимально просто. Помийте овочі та наріжте великими шматками або на такі, які вам до вподоби. В рецепті дані картопля, цибуля (біла або синя), кабачок, болгарський перець. Можна брати також помідор, баклажан. Головне, щоб вам смакувало. Змастіть овочі трохи рослинною олією, майонезом, йогуртом чи сметаною. Додайте спеції на ваш вибір. Посоліть. Викладіть у форму з фольгою чи пергаментним папером. Відправте в духовку готуватись до м’якості.
Курячий фарш з’єднайте з цибулею, часником, спеціями, сіллю. Перемішайте. Коли овочі будуть м’якими, викладіть на них котлетки з фаршу та поставте ще на 20-25 хвилин у духовку.
Вечеря готова. Можна подавати до столу. Смачного!
Готувати треба більше, адже до зими може нічого не лишитися, передають Патріоти України. Кабачки потрібно помити, очистити від шкірки, насіння і нарізати на кубики не більше 3 см. Готовий овоч викладають у каструлю з товстими стінками та дном. Потім до...
При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, пере...