Запечені овочі з котлетами — звучить так, ніби треба стояти біля плити та довго готувати. Насправді, цей варіант вечері досить простий. Вам треба просто скомпонувати інгредієнти і відправити їх всі разом готуватись. Ви займаєтесь своїми справами, а вечеря готується у духовці, передають Патріоти України.
Вам знадобляться наступні:
Все максимально просто. Помийте овочі та наріжте великими шматками або на такі, які вам до вподоби. В рецепті дані картопля, цибуля (біла або синя), кабачок, болгарський перець. Можна брати також помідор, баклажан. Головне, щоб вам смакувало. Змастіть овочі трохи рослинною олією, майонезом, йогуртом чи сметаною. Додайте спеції на ваш вибір. Посоліть. Викладіть у форму з фольгою чи пергаментним папером. Відправте в духовку готуватись до м’якості.
Курячий фарш з’єднайте з цибулею, часником, спеціями, сіллю. Перемішайте. Коли овочі будуть м’якими, викладіть на них котлетки з фаршу та поставте ще на 20-25 хвилин у духовку.
Вечеря готова. Можна подавати до столу. Смачного!
Гречана каша – гарнір популярний, але не всі господині знають, як приготувати гречку розсипчастою та смачною. Мало того, що гречка часто виходить рідкою, так ще й несмачною. З додаванням одного інгредієнта, гречка набуде насиченого та яскравого смаку, ...
Коли каву доводиться пити без цукру, але при цьому вона просто не лізе в горло, можна замінити «білу отруту» досить незвичайними продуктами, передають Патріоти України. Ідею можуть підхопити і охочі відкрити для себе новий смак кави, тому що для цього ...