
Човники з баклажанів люблять готувати практично все господині, оскільки для начинки можна вибирати дуже різні інгредієнти. Досвідчені кулінари поділилися найбільш незвичайним рецептом човників з баклажанів. Вони радять приготувати ці овочі з ніжною курячою грудкою і сиром, передають
Патріоти України.Для приготування цієї страви візьміть два великих баклажана одного розміру, 300 г курячої грудки, пару зубчиків часнику, 100 г твердого сиру, паприку і прованські трави, перець і сіль за смаком, а також кілька ложок оливкової олії.
Нарізану маленькими шматочками курячу грудку потрібно покласти в глибоку миску і замаринувати. Для маринаду потрібно використовувати оливкову олію, солодку паприку і прованські трави, а також натертий на дрібній тертці часник. За смаком маринад можна посолити, після чого залишити курячу грудку хоча б на годину.
У цей час потрібно промити баклажани, видалити стебла і акуратно розрізати уздовж. Потім змащують форму для запікання олією, викладають баклажани і збризкують їх оливковою олією, після чого запікають близько 20 хвилин.
Далі акуратно витягують м'якоть з овочів і виймають серцевину. Мариновану курку змішують з м'якоттю баклажанів, після чого викладають начинку в половинки овочів і знову ставлять в духовку на 20 хвилин. Потім човники посипають тертим сиром, за бажанням зеленню і залишають запікатися ще близько 5 хвилин.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Нові наукові дані свідчать, що під час заварювання чай у пакетиках може виділяти мільйони частинок мікропластику, які потрапляють у кров і з часом осідають у тканинах організму, передають Патріоти України. За результатами дослідження, найтоксичнішими в...