
Човники з баклажанів люблять готувати практично все господині, оскільки для начинки можна вибирати дуже різні інгредієнти. Досвідчені кулінари поділилися найбільш незвичайним рецептом човників з баклажанів. Вони радять приготувати ці овочі з ніжною курячою грудкою і сиром, передають
Патріоти України.Для приготування цієї страви візьміть два великих баклажана одного розміру, 300 г курячої грудки, пару зубчиків часнику, 100 г твердого сиру, паприку і прованські трави, перець і сіль за смаком, а також кілька ложок оливкової олії.
Нарізану маленькими шматочками курячу грудку потрібно покласти в глибоку миску і замаринувати. Для маринаду потрібно використовувати оливкову олію, солодку паприку і прованські трави, а також натертий на дрібній тертці часник. За смаком маринад можна посолити, після чого залишити курячу грудку хоча б на годину.
У цей час потрібно промити баклажани, видалити стебла і акуратно розрізати уздовж. Потім змащують форму для запікання олією, викладають баклажани і збризкують їх оливковою олією, після чого запікають близько 20 хвилин.
Далі акуратно витягують м'якоть з овочів і виймають серцевину. Мариновану курку змішують з м'якоттю баклажанів, після чого викладають начинку в половинки овочів і знову ставлять в духовку на 20 хвилин. Потім човники посипають тертим сиром, за бажанням зеленню і залишають запікатися ще близько 5 хвилин.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...