Їдоків за вуха не відтягнете: Рецепт човників із баклажанів з особливою начинкою

Човники з баклажанів люблять готувати практично все господині, оскільки для начинки можна вибирати дуже різні інгредієнти. Досвідчені кулінари поділилися найбільш незвичайним рецептом човників з баклажанів. Вони радять приготувати ці овочі з ніжною курячою грудкою і сиром, передають Патріоти України.
Для приготування цієї страви візьміть два великих баклажана одного розміру, 300 г курячої грудки, пару зубчиків часнику, 100 г твердого сиру, паприку і прованські трави, перець і сіль за смаком, а також кілька ложок оливкової олії.
Нарізану маленькими шматочками курячу грудку потрібно покласти в глибоку миску і замаринувати. Для маринаду потрібно використовувати оливкову олію, солодку паприку і прованські трави, а також натертий на дрібній тертці часник. За смаком маринад можна посолити, після чого залишити курячу грудку хоча б на годину.
У цей час потрібно промити баклажани, видалити стебла і акуратно розрізати уздовж. Потім змащують форму для запікання олією, викладають баклажани і збризкують їх оливковою олією, після чого запікають близько 20 хвилин.
Далі акуратно витягують м'якоть з овочів і виймають серцевину. Мариновану курку змішують з м'якоттю баклажанів, після чого викладають начинку в половинки овочів і знову ставлять в духовку на 20 хвилин. Потім човники посипають тертим сиром, за бажанням зеленню і залишають запікатися ще близько 5 хвилин.

Секрет досвідчених господинь! Коли додати цибулю, щоб печінка була м’якою та соковитою

понеділок, 29 квітень 2024, 11:12

Печінка тушкована з цибулею - класичне поєднання, проте важливу роль грає порядок додавання інгредієнтів, передають Патріоти України. Цей спосіб донедавна був для нас невідомий, якщо ви теж не пробували саме такий рецепт — обов’язково спробуйте. Печінк...

Родина оцінить! Картопляні деруни з куркою - швидка та смачна страва

понеділок, 29 квітень 2024, 8:07

Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт, передають Патріоти України. Філе курки потрібно промити, вису...