Їдоків за вуха не відтягнете: Зірка Tik-Tok Даша Євтух поділилася рецептом найсмачніших грибних зраз

Топблогерка, зірка Tik-Tok Даша Євтух поділилася в Instagram-stories рецептом дуже смачних картопляних зраз із грибами, які вийдуть просто чудовими, передають Патріоти України.

Зазначимо, що Даша Євтух входить до ТОП-5 найпопулярніших блогерів України, завдяки своїй нетиповий подачі контенту дівчина стала улюбленицею мільйонів.

Інгредієнти для тіста:

  • картопля – 6-7 шт.
  • вершкове масло – 50 г
  • яйця – 1 шт.
  • борошно – 65 г
  • сіль, перець – за смаком

Начинка:

  • печериці – 300 г
  • цибуля – 1 шт.
  • вершкове масло – 50 г
  • твердий сир – 50-60 г
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Помийте картоплю, наріжте кубиком й відваріть до готовності.
  2. Потім – розімніть до стану пюре, дайте трохи охолонути та додайте олію, сіль, перець, борошно, добре перемішайте.
  3. Гриби помийте й дрібно наріжте разом із цибулею.
  4. На сковороді розтопіть масло й обсмажте їх до золотистого кольору, посоліть за смаком, додайте трохи перцю, перемішайте й накрийте кришкою, так тушкуйте близько 5 хвилин.
  5. Вологими руками сформуйте зрази – беремо картоплю, в середину викладаємо гриби й натертий сир.
  6. Добре обваляйте в борошні їх і смажте на олії.
  7. Перекладіть на тарілку, дайте їм трохи охолонути та можна подавати зі сметаною.

Як приготувати медовий пиріг на кефірі за 30 хвилин

п’ятниця, 31 січень 2025, 7:07

Якщо у вас є пів години і бажання з’їсти щось солоденьке до чаю, то бюджетний, швидкий та неймовірно смачний рецепт пирога на кефірі з медом вам точно сподобається, передають Патріоти України. . Тісто готується максимум 5 хвилин, а випікається у серед...

Смакота! Соковиті котлети з м’ясного фаршу та капусти

п’ятниця, 31 січень 2025, 6:12

Для домашнього обіду чи вечері пропонуємо рецепт смачних м’ясних котлет із додаванням капусти. Свіжа капуста надає котлеткам соковитості, але при цьому вона практично не відчувається. Тому якщо хтось із членів сім’ї і не любить цей овоч, він все одно н...