Їдоків за вуха не відтягнете: Зірка Tik-Tok Даша Євтух поділилася рецептом найсмачніших грибних зраз

Топблогерка, зірка Tik-Tok Даша Євтух поділилася в Instagram-stories рецептом дуже смачних картопляних зраз із грибами, які вийдуть просто чудовими, передають Патріоти України.

Зазначимо, що Даша Євтух входить до ТОП-5 найпопулярніших блогерів України, завдяки своїй нетиповий подачі контенту дівчина стала улюбленицею мільйонів.

Інгредієнти для тіста:

  • картопля – 6-7 шт.
  • вершкове масло – 50 г
  • яйця – 1 шт.
  • борошно – 65 г
  • сіль, перець – за смаком

Начинка:

  • печериці – 300 г
  • цибуля – 1 шт.
  • вершкове масло – 50 г
  • твердий сир – 50-60 г
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Помийте картоплю, наріжте кубиком й відваріть до готовності.
  2. Потім – розімніть до стану пюре, дайте трохи охолонути та додайте олію, сіль, перець, борошно, добре перемішайте.
  3. Гриби помийте й дрібно наріжте разом із цибулею.
  4. На сковороді розтопіть масло й обсмажте їх до золотистого кольору, посоліть за смаком, додайте трохи перцю, перемішайте й накрийте кришкою, так тушкуйте близько 5 хвилин.
  5. Вологими руками сформуйте зрази – беремо картоплю, в середину викладаємо гриби й натертий сир.
  6. Добре обваляйте в борошні їх і смажте на олії.
  7. Перекладіть на тарілку, дайте їм трохи охолонути та можна подавати зі сметаною.

Старовинний, але дуже смачний десерт: Рецепт українського яблучного печива із заварним кремом від Євгена Клопотенка

п’ятниця, 15 жовтень 2021, 23:15

Кулінарний експерт поділився рецептом незвичайного українського печива з яблуками та заварного крему з ромашкою, передають Патріоти України. «Обожнюю яблука у всіх проявах, тому вирішив поділитися з вами десертом на їх основі. Будемо готувати гамулу — ...

"Це дійсно дуже смачно!": Євген Клопотенко поділився рецептом супу із ковбасою та креветками

п’ятниця, 15 жовтень 2021, 22:15

"В Америці, а саме в штаті Луїзіана, готують один дуже незвичайний суп – гамбо. В ньому поєднують ковбасу та креветки, а подається він з рисом. Рекомендую приготувати його якнайшвидше, бо камон, нашо чекати якогось знаку", - пише відомий кулінар Євген ...