Їдоки будуть плакати від щастя: Рецепт простого салату "Чоловічі сльози" на Новий Рік

Акторка та телеведуча Ольга Сумська поділилась рецептом простого смачного салату до новорічного столу. Він має незвичайну назву — "Чоловічі сльози", передають Патріоти України.

«Чоловічі сльози — це тому що чоловік буде їсти і плакати від щастя і задоволення», — розповіла Ольга Сумська. За підрахунками ведучої, одна порція такого салату (350 г) коштує приблизно 25 гривень та містить у собі 742 ккал.

Салат Чоловічі сльози: рецепт

Інгредієнти:

  • 5 варених яєць
  • 350 г відвареного курячого філе
  • 350 г моркви по-корейськи
  • 350 г майонезу
  • 350 г маринованих грибів
  • 200 г твердого сиру
  • 1 цибулина
  • 50 мл оцту

Приготування:

1. Цибулину наріжте півкільцями, а потім — невеликим кубиком. Покладіть її до глибокої ємності, залийте окропом та залиште на певний час — це допоможе прибрати гіркий смак.

2. Куряче філе наріжте спочатку тонкими слайсами, а потім подрібніть маленьким кубиком. Візьміть тарілку, на якій будете подавати салат, та викладіть туди курятину першим рівномірним шаром. Змастіть майонезом.

3. Відкиньте ошпарену цибулю на сито та злийте усю воду. Покладіть її до тарілки знову, залийте оцтом і дайте ще трохи часу, щоб промаринуватись.

4. Мариновані гриби наріжте маленькими шматочками. На курятину, змащену майонезом, викладіть цибулю, потім гриби. Зверху потріть чотири зварені яйця. Наступним шаром викладіть корейську моркву і знову змастіть майонезом.

5. Для останнього шару потріть на салат сир. Щоб прикрасити страву використайте останнє зварене яйце: потріть зверху жовток, а з країв — білок.

Не відірватися! Смачна піца з листково-дріжджового тіста - перекус нашвидкуруч

субота, 22 лютий 2025, 18:04

Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...

Господиням на замітку! Навіщо насправді потрібно промивати крупи - не всі про це знають

субота, 22 лютий 2025, 17:05

Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...