Їдоки будуть плакати від щастя: Рецепт простого салату "Чоловічі сльози" на Новий Рік

Акторка та телеведуча Ольга Сумська поділилась рецептом простого смачного салату до новорічного столу. Він має незвичайну назву — "Чоловічі сльози", передають Патріоти України.

«Чоловічі сльози — це тому що чоловік буде їсти і плакати від щастя і задоволення», — розповіла Ольга Сумська. За підрахунками ведучої, одна порція такого салату (350 г) коштує приблизно 25 гривень та містить у собі 742 ккал.

Салат Чоловічі сльози: рецепт

Інгредієнти:

  • 5 варених яєць
  • 350 г відвареного курячого філе
  • 350 г моркви по-корейськи
  • 350 г майонезу
  • 350 г маринованих грибів
  • 200 г твердого сиру
  • 1 цибулина
  • 50 мл оцту

Приготування:

1. Цибулину наріжте півкільцями, а потім — невеликим кубиком. Покладіть її до глибокої ємності, залийте окропом та залиште на певний час — це допоможе прибрати гіркий смак.

2. Куряче філе наріжте спочатку тонкими слайсами, а потім подрібніть маленьким кубиком. Візьміть тарілку, на якій будете подавати салат, та викладіть туди курятину першим рівномірним шаром. Змастіть майонезом.

3. Відкиньте ошпарену цибулю на сито та злийте усю воду. Покладіть її до тарілки знову, залийте оцтом і дайте ще трохи часу, щоб промаринуватись.

4. Мариновані гриби наріжте маленькими шматочками. На курятину, змащену майонезом, викладіть цибулю, потім гриби. Зверху потріть чотири зварені яйця. Наступним шаром викладіть корейську моркву і знову змастіть майонезом.

5. Для останнього шару потріть на салат сир. Щоб прикрасити страву використайте останнє зварене яйце: потріть зверху жовток, а з країв — білок.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...