Їдоки будуть плакати від щастя: Рецепт простого салату "Чоловічі сльози" на Новий Рік

Акторка та телеведуча Ольга Сумська поділилась рецептом простого смачного салату до новорічного столу. Він має незвичайну назву — "Чоловічі сльози", передають Патріоти України.

«Чоловічі сльози — це тому що чоловік буде їсти і плакати від щастя і задоволення», — розповіла Ольга Сумська. За підрахунками ведучої, одна порція такого салату (350 г) коштує приблизно 25 гривень та містить у собі 742 ккал.

Салат Чоловічі сльози: рецепт

Інгредієнти:

  • 5 варених яєць
  • 350 г відвареного курячого філе
  • 350 г моркви по-корейськи
  • 350 г майонезу
  • 350 г маринованих грибів
  • 200 г твердого сиру
  • 1 цибулина
  • 50 мл оцту

Приготування:

1. Цибулину наріжте півкільцями, а потім — невеликим кубиком. Покладіть її до глибокої ємності, залийте окропом та залиште на певний час — це допоможе прибрати гіркий смак.

2. Куряче філе наріжте спочатку тонкими слайсами, а потім подрібніть маленьким кубиком. Візьміть тарілку, на якій будете подавати салат, та викладіть туди курятину першим рівномірним шаром. Змастіть майонезом.

3. Відкиньте ошпарену цибулю на сито та злийте усю воду. Покладіть її до тарілки знову, залийте оцтом і дайте ще трохи часу, щоб промаринуватись.

4. Мариновані гриби наріжте маленькими шматочками. На курятину, змащену майонезом, викладіть цибулю, потім гриби. Зверху потріть чотири зварені яйця. Наступним шаром викладіть корейську моркву і знову змастіть майонезом.

5. Для останнього шару потріть на салат сир. Щоб прикрасити страву використайте останнє зварене яйце: потріть зверху жовток, а з країв — білок.

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...