
Ось кілька порад, як вибрати солодку і смачну полуницю, передають Патріоти України.
-
Колір
Вибирайте ягоди яскраво-червоного кольору без зелених чи білих плям — це ознака стиглості і солодкості.
-
Запах
Солона полуниця має приємний, насичений аромат. Якщо ягоди майже не пахнуть — швидше за все, вони недостиглі або несолодкі.
-
Розмір і форма
Великі ягоди не завжди солодкі. Ідеально — середнього або невеликого розміру, щільні на дотик.
-
Стан листочків і плодоніжки
Листочки повинні бути свіжі, зелені, не висохлі. Це говорить про свіжість ягоди.
-
Поверхня ягоди
Полуниця має бути блискучою і гладенькою, без в’ялості або пошкоджень.
-
Перевірка на смак
Якщо є можливість, спробуйте одну ягоду — найкращий спосіб переконатися, що вона солодка.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...