
Ось кілька порад, як вибрати солодку і смачну полуницю, передають Патріоти України.
-
Колір
Вибирайте ягоди яскраво-червоного кольору без зелених чи білих плям — це ознака стиглості і солодкості.
-
Запах
Солона полуниця має приємний, насичений аромат. Якщо ягоди майже не пахнуть — швидше за все, вони недостиглі або несолодкі.
-
Розмір і форма
Великі ягоди не завжди солодкі. Ідеально — середнього або невеликого розміру, щільні на дотик.
-
Стан листочків і плодоніжки
Листочки повинні бути свіжі, зелені, не висохлі. Це говорить про свіжість ягоди.
-
Поверхня ягоди
Полуниця має бути блискучою і гладенькою, без в’ялості або пошкоджень.
-
Перевірка на смак
Якщо є можливість, спробуйте одну ягоду — найкращий спосіб переконатися, що вона солодка.
Якщо зібралися посмажити рибу, згадайте про те, які кулінарні помилки роблять її сухою та несмачною, передають Патріоти України. Багато хто з господарок стверджують, що багато в цій справі залежить виключно від виду риби та її якості, але це те саме, щ...
Деякі продукти не варто поєднувати з кавою через те, як це впливає на засвоєння поживних речовин або на роботу шлунково-кишкового тракту. Ось основні приклади, передають Патріоти України. Краще пити каву через 30–60 хв після їжі, а не на порожній шлуно...