
Ось кілька порад, як вибрати солодку і смачну полуницю, передають Патріоти України.
-
Колір
Вибирайте ягоди яскраво-червоного кольору без зелених чи білих плям — це ознака стиглості і солодкості.
-
Запах
Солона полуниця має приємний, насичений аромат. Якщо ягоди майже не пахнуть — швидше за все, вони недостиглі або несолодкі.
-
Розмір і форма
Великі ягоди не завжди солодкі. Ідеально — середнього або невеликого розміру, щільні на дотик.
-
Стан листочків і плодоніжки
Листочки повинні бути свіжі, зелені, не висохлі. Це говорить про свіжість ягоди.
-
Поверхня ягоди
Полуниця має бути блискучою і гладенькою, без в’ялості або пошкоджень.
-
Перевірка на смак
Якщо є можливість, спробуйте одну ягоду — найкращий спосіб переконатися, що вона солодка.
Хоча зберігання яєць на кухонній столешниці є звичною практикою для багатьох, нові рекомендації експертів свідчать, що правильне зберігання може значно продовжити їхній термін придатності і запобігти розвитку шкідливих бактерій, передають Патріоти Укра...
Огірки - це універсальний інгредієнт, який додає свіжість та хрумкість у страви, але часто вони можуть стати водянистими та втрачають свій апетитний вигляд у салатах чи сандвічах. Виявляється, є простий спосіб уникнути цієї проблеми та зробити огірки з...