Яєчня – найпростіша страва, яка і поживна і готується дуже швидко. Тому це завжди виграшний варіант приготувати яєчню на сніданок, коли хочеться заощадити час і сили, але при цьому отримати ситну та смачну страву, передають Патріоти України.
Але якщо ви, наприклад, худнете чи банально олії не знайшлося в домі, посмажити яйця на сковороді можна навіть без цього інгредієнта.
Достатньо поставити пательню на вогонь і влити трохи води.
Як тільки рідина почне кипіти, можна розбивати яйця. Готувати страву слід під кришкою та на повільному вогні.
Наприкінці смаження можна додавати сіль, перець та інші улюблені спеції, щоб яєчня вийшла смачнішою.
Також можна приготувати яйця без олії за допомогою мікрохвильової печі.
Для цього в посуд спочатку налити 2-3 столові ложки води, а потім можна розбивати яйце.
У жовтку необхідно зробити проколи за допомогою зубочистки.
Готувати яєчню в мікрохвильовій печі треба приблизно півтори хвилини.
Якщо ви хочете приготувати курячі гомілки зі скоринкою золотою та хрумкою, але щоб м’ясо було м’яким та соковитим, то зробіть це за рецептом, який пропонуємо нижче, передають Патріоти України. Візьміть курячі гомілки, щоб вмістилися на одне деко чи в о...
Курячі шлунки – корисний, однак непростий у приготуванні субпродукт. Але якщо приготувати їх правильно й додати один інгредієнт, в результаті вдасться подати до столу дуже ніжне і соковите м’ясо, передають Патріоти України. Така м’ясна підлива смакує з...