
Яєчня – найпростіша страва, яка і поживна і готується дуже швидко. Тому це завжди виграшний варіант приготувати яєчню на сніданок, коли хочеться заощадити час і сили, але при цьому отримати ситну та смачну страву, передають Патріоти України.
Але якщо ви, наприклад, худнете чи банально олії не знайшлося в домі, посмажити яйця на сковороді можна навіть без цього інгредієнта.
Достатньо поставити пательню на вогонь і влити трохи води.
Як тільки рідина почне кипіти, можна розбивати яйця. Готувати страву слід під кришкою та на повільному вогні.
Наприкінці смаження можна додавати сіль, перець та інші улюблені спеції, щоб яєчня вийшла смачнішою.
Також можна приготувати яйця без олії за допомогою мікрохвильової печі.
Для цього в посуд спочатку налити 2-3 столові ложки води, а потім можна розбивати яйце.
У жовтку необхідно зробити проколи за допомогою зубочистки.
Готувати яєчню в мікрохвильовій печі треба приблизно півтори хвилини.
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.
Лягати після ситної вечері – поширена звичка, яка може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Доктор Міхал Вжосек, клінічний дієтолог, пояснює, чому диван після вечері - не найкраща ідея, і що робити замість цього, щоб покращити травлення, сон та рівень е...